19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.3423
EURO35.1206
ALTIN2239.3

OŞYAD’lılar Hatay’da kitaplarını tanıttı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
OŞYAD’lılar Hatay’da kitaplarını tanıttı
Abone ol
Osmaniye Ozanlar Şairler Yazarlar Derneği üyeleri Ahmet Demir ile Mustafa Söylemez Hatay’da katıldıkları bir toplantıda kitaplarını tanıttı.
Osmaniye Ozanlar Şairler Yazarlar Derneği üyeleri Ahmet Demir ile Mustafa Söylemez Hatay’da katıldıkları bir toplantıda kitaplarını tanıttı.

Türkiye Yazarlar Sendikası Hatay Temsilciliğinin düzenlediği kültür ve sanat etkinliği toplantısına OŞYAD üyelerinden Ahmet Demir ile Mustafa Söylemez’de davet edildi.

Toplantıda konuşan TYS Hatay Temsilcisi Mehmet Karasu, Ahmet Demir ile Mustafa Söylemez’i tanıttı.

Karasu; Söylemez’in 9. kitabı “Akdeniz öyküleri” kitabından sözederek başladığı konuşmasında; “Dörtyollu şair-yazar Mustafa Söylemez aynı zamanda derneğimizin de üyeleri arasında yeralmaktadır. Aynı zamanda Dünya PEN üyesidir. Yine OŞYAD üyesi de olan Söylemez’in 5 ayrı basılmış şiir kitabı ile 4 adet basılmış öykü kitabı bulunmaktadır. Son kitabı “Akdeniz Öyküleri”nde   Çukurova’yı mekan olarak bir el işi gibi işlemiş ve öyküsel resim oluşturmuştur. Öyküleri; antik masal, fabl ve güncel hikaye tartındadır. Kutluyor başarılarının devamını diliyoruz”dedi.

TV Hatay temsilcisi Mustafa Bilir ise yaptığı konuşmasında; Söylemez’in öykülerini severek okuduğunu belirterek; “Kültürel yaşamımızın vazgeçilmez olaylarını dile getirmiş, istediğini söylemiş ve halkın duygularına tercüman olabilecek kitapları ile okurlarının karşısına çıkmıştır”diye konuştu.

Ahmet Demir ise toplantıda yaptığı konuşmasında; “Osmaniye Ozanlar Şairler Yazarlar Derneği’nin bir üyesi olarak aranızda bulunmaktan mutluyum. Tüm kültür ve sanat dostlarını saygı ve sevgi ile selamlıyorum. İlk şiir kitabım olan “78’li Sevdası” ile burada aranızda bulunmaktayım. Buradaki dostlarımızın beğenilerine sunacağım ilk şiir kitabımla ilgili eleştirilerinizi her zaman bana iletmenizi bekliyorum.”diye konuştu.

Toplantı sohbet havası içerisinde devam etti. Ahmet Demir, Osmaniye’de 25 Şubat Cumartesi günü düzenlenecek olan “Şiirini Al da gel!” etkinliğine toplantıda bulunanları davet etti.

Hataylı şairler Osmaniye’deki OŞYAD’ın geleneksel etkinliğini kutlayarak, katkıda bulunmak ve destek vermek amacı ile 25 Şubat günkü programına katılma kararı aldı.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar