28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3177
EURO35.1247
ALTIN2293.4

OŞYAD,Huzurevi’ni ziyaret etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
OŞYAD,Huzurevi’ni ziyaret etti
Abone ol
Osmaniye Ozanlar Şairler ve Yazarlar Derneği üyeleri, “Yaşlılar haftası” dolayısı ile Özden Kardeşler Huzurevi’ni ziyaret etti.
Osmaniye Ozanlar Şairler ve Yazarlar Derneği üyeleri, “Yaşlılar haftası” dolayısı ile Özden Kardeşler Huzurevi’ni ziyaret etti.


Huzurevi’ndeki yaşlılara moral vermek ve “Yaşlılar Haftası”nı kutlamak amacı ile gelen OŞYAD’lılar, türkü ve şiirleriyle de duygulu ve eğlenceli dakikalar yaşattılar.


Özden Kardeşler Huzurevi Müdürü Sabit Demir, OŞYAD’lıların ziyaretinden kurumu adına memnun olduğunu belirterek, “Yaşlılar haftası” nedeniyle ziyaret eden tüm sivil toplum kuruluş temsilci ve yöneticileri ile vatandaşlara duyarlılıklarından dolayı teşekkür ettiğini söyledi.


OŞYAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bardak, Huzurevi sakinlerinin yaşlılar haftasını kutlarken; “Saygıdeğer büyüklerim, teyzelerim, amcalarım! Dünün gençleri, bugünün yaşlıları olarak gördüğüm ve yüreği sevgi dolu Huzurevi sakinleri; Osmaniye Ozanlar Şairler ve Yazarlar derneği olarak sizleri saygı ile selamlıyoruz. Yılın bir haftasında değil, 365 gününde sizlerin anımsatılmasından yanayız. Bugün genç olabiliriz, ama günün birinde mutlaka bizler de yaşlı birer insan olarak yaşama mücadelesi vereceğiz. Her sağlıklı insanın bir engelli olduğunu unutmamak düşüncesinden hareket ederek, her genç insanın da yaşlılık döneminin olacağını unutmamamız gerekir.Yarın bizler de yaşlanacağız. Yaşlılar Haftası ziyaretimiz nedeniyle bugün sizleri ziyaret ederken, aynı zamanda biraz da eğlendirmek amaçlı türkü ve şiirlerimizle katkıda bulunmak istedik. Saygılarımızla, sağlıklı yaşam diliyoruz”dedi.


OŞYAD Genel Sekreteri Hatice Bahar’ın yorumladığı şiirin ardından, Nurdoğan Çolakkadıoğlu bağlaması ile türküler söyledi.
Süleyman Doğar’ın bağlaması ve türküleriyle sahneye çıkan huzurevi sakinleri oynadıkları oyunlarla eğlenceli dakikalar yaşadılar.


Osmaniye Ozanlar Şairler ve Yazarlar Derneği’nin Özden kardeşler Huzurevi ziyareti ve buradaki türkü ve şiir programını gerçekleştiği sırada,  MHP Osmaniye İl kadın Kolları Başkan ve  üyeleri de  Huzurevi sakinlerini ziyarete geldiler. MHP Kadın Kolları üyeleri OŞYAD’ın programını izleyip, yaşlılarla birlikte eğlenceye katıldılar.


OŞYAD’lılar türkü ve şiir sunumlarının ardından Huzurevi’nden ayrıldı.

Mustafa BARDAK


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar