23 Nisan, 2024, Salı
DOLAR32.5469
EURO34.9305
ALTIN2435.1

OŞYAD’dan CHP’ye Ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
OŞYAD’dan CHP’ye Ziyaret
Abone ol
Osmaniye Ozanlar Şairler Yazarlar Derneği (OŞYAD), yeni yönetim kurulu üyeleri siyasi parti yöneticilerine tanışma ve nezaket ziyaretlerine başladı.
Osmaniye Ozanlar Şairler Yazarlar Derneği (OŞYAD), yeni yönetim kurulu üyeleri siyasi parti yöneticilerine tanışma ve nezaket ziyaretlerine başladı.

Osmaniye Ozanlar Şairler Yazarlar Derneği, 4. Olağan Genel Kurulunu tamamlamasının ardından başlattığı çalışmalar ve projeler hakkında bilgilendirme amaçlı ziyaretlere başladı.

OŞYAD yeni yönetim kurulu Başkan Mustafa Bardak ile birlikte siyasi parti İl ve Merkez İlçe Başkanlıklarını ziyaret ederek, derneğin çalışmaları hakkında  bilgilendirme yapmaya başladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Osmaniye İl Başkanlığını ziyaret eden OŞYAD Yönetim kurulu üyeleri; İl Başkanı Kemal Tabak, Merkez İlçe Başkanı Ali Temuroğlu ve Kadın Kolları Başkanı Dilek Güvenç tarafından karşılandı.

Ziyaret sırasında OŞYAD Başkanı Mustafa Bardak yeni göreve seçilen yönetim kurulu üyelerini tanıştırdıktan sonra derneğin çalışmaları hakkında kısaca bilgiler verdi.

Derneğin projeleri arasında yeralan “Osmaniye’nin dünkü çocukları” etkinlikleri ile ilgili bilgilendirme yaptı.

CHP Kadın Kolları Başkanı Dilek Güvenç, “Osmaniye’nin dünkü çocukları” projesi kapsamında yapılan çalışmalar ve programları sosyal medyadan takip ettiğini belirterek, başarı dileklerini bildirdi.
Dernek yönetim kurulu üyeleri; Ahmet İpek ile İzzettin Kanat kendi şiirlerini okuyarak ziyaret sırasındaki sohbete renk kattılar.

CHP İl Başkanı  Kemal Tabak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “OŞYAD’ın çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Yıllardır devam eden “Ekmek Ödüllü şiir yarışması” ödül dağıtım törenine katılmaktan ve oradaki güzelliği yaşamaktan Osmaniye’miz adına mutluluk duymaktayız. Sizler Osmaniye’mizin kültür, sanat, müzik ve şiirlerini yaşatma uğraşını veriyorsunuz. Bizler siyasi anlamda Osmaniye’mizin kalkınması ve güzelleşmesi uğraşını veriyoruz. Aslında her iki kuruluşumuzda Osmaniye ve memleketimizin güzellikleri için çalışıyoruz. Sizlerin yaptıklarını kutluyor, başarılarınızın devamını diliyoruz. Tüm etkinliklerinizde yanınızda olduğumuzun bilinmesini isteriz”diye konuştu.
 
Ziyaretin sonunda, OŞYAD Başkanı Mustafa Bardak, derneğin yayınlarından Şelale dergisi ile birlikte “Ekmek ödüllü şiir yarışması” sonrasında çıkarılan “Nar taneleri” isimli kitapları hediye etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar