20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2499.5

OŞYAD Kent Müzesi etkinlikleri sürüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
OŞYAD Kent Müzesi etkinlikleri sürüyor
Abone ol
Osmaniye Ozanlar Şairler ve Yazarlar Derneği ( OŞYAD )’ın geleneksel olarak düzenlediği “ Şiirini Al da gel ” etkinliğinin 10.’ncusunu gerçekleştirdi.

Osmaniye Ozanlar Şairler ve Yazarlar Derneği (OŞYAD)’ın geleneksel olarak düzenlediği “Şiirini Al da gel” etkinliğinin 10.’ncusunu gerçekleştirdi.

Osmaniye Belediyesi Kent müzesi “ Şor odası ”nda  her ayın son Cumartesi günü saat: 13.30’da gerçekleşen “Şiirini al da gel” etkinliğinin Eylül ayı programı yine türkü ve şiirlerle katılımcılara duygulu saatler yaşattı.

OŞYAD Genel Sekreteri Hatice Bahar’ın şiir sunumu ile program başladı.

OŞYAD Başkan yardımcısı İzzettin Kanat, Belediye Kent Müzesi (Şor odası)’nda başlatılan programın 10.’ncusununda gerçekleştirilmesinden dolayı tüm katılımcılara ve emeği geçenlere teşekkür etti.

“Şiirini al da gel” programı hakkında bilgilendirme yapan Kanat, etkinliğin her geçen renklenmeye başladığını belirterek, kültür ve sanatsal anlamda Osmaniye’nin tanıtılması için etkinliğe herkesin katılabileceğini vurguladı.

Yapılan konuşmanın ardından; Ozan Duranoğlu (Mahmut Eynallı), Ozan Maranlı (İbrahim Karacülle), Ozan Ali ( Ali Tülüce), Aşık dursun Yeşiloğlu ve Aşık Salih Kambur bağlamaları ile türkülerini yorumladılar.

Kahramanmaraş (Andırın)’dan programa katılan Zahide Eskici (Aykız), Ozan Duranoğlu’nun bağlaması işliğinde, Çuhader Başkanı Melahat Çelik’te Ozan Duranoğlu’nun bağlaması eşliğinde türkülerini yorumladılar.

Program içerisinde; Ahmet İpek, İzzettin Kanat, Serap Kaypak, Ali Köşker, Nilüfer Kutluer, Emin Karabıyık ve Kamil Yanar ise şiirlerini yorumladılar.

OŞYAD’ın her ay geleneksel olarak düzenlediği “Şiirini al da gel” programına; dernek üyeleri ile birlikte, Osmaniye Kent konseyi Başkanı Hayrettin Aslan, Osmaniye Engelliler Platformu Başkanı Haydar Aktürk, Eğitimci Şair-Yazar Osman karataş ve sanatsever vatandaşlar katıldı.

Program bitiminde bir konuşma yapan OŞYAD Genel Sekreteri Hatice Bahar, Ekim ayının son Cumartesi günü buluşmak üzere, tüm katılımcılara teşekkür ederek başarılar diledi. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar