29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3699
EURO34.9825
ALTIN2325.4

OŞYAD, Engelliler Spor kulübünü ziyaret etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
OŞYAD, Engelliler Spor kulübünü ziyaret etti
Abone ol
Osmaniye Ozanlar, Şairler, Yazarlar Derneği Yönetim kurulu ve üyeleri, 7 Ocak Engelliler Spor Kulübüne ziyaret gerçekleştirdi.
Osmaniye Ozanlar, Şairler, Yazarlar Derneği Yönetim kurulu ve üyeleri, 7 Ocak Engelliler Spor Kulübüne ziyaret gerçekleştirdi.

Türkiye Engelliler Basketbol lig’inde Osmaniye’nin temsilcisi olarak mücadele veren 7 Ocak Engelliler Spor kulübü Derneği’nin, Engelliler Basketbol takımına moral vermek amacı ile OŞYAD yönetimi ve üyeleri ziyarette bulundu.

Osmaniye Merkezde Şehit Albay Halil İbrahim Karaoğlanoğlu Parkı içerisinde bulunan dernek binasına gelen OŞYAD yönetim kurulu üyeleri, 7 Ocak Engelliler Spor kulübü Derneği Başkanı Muttalip Altun, dernek yönetim kurulu üyeleri ile  Basketbol takımını oyuncuları karşıladı.

Ziyaret sırasında OŞYAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bardak, Osmaniye’nin temsilcisi olan engelliler basketbol takımına yeni sezonda başarılar diledikleri belirtti.

OŞYAD Başkanı Mustafa Bardak; “Osmaniye’mizi spor etkinliklerinde tekerlekli sandalyeleri ile temsil eden 7 Ocak engelliler basketbol takımını kutluyor, yeni sezondaki mücadelelerinde başarılar diliyoruz. Sezona yenilgilerle başlayan takımımıza moral vermek amacı ile ziyarette bulunduk. Takımın ve oyuncuların sıkıntılarına yakından bilen biri olarak, desteklenmesi için elimizden geleni yapmaya hazırız. Engelli olmalarına rağmen, Türkiye’nin değişik bölgelerinde Osmaniye’mizi temsil eden bu takıma sahip çıkılmasını istiyoruz. Tekerlekli sandalye üzerinde basketbol takımı ile mücadele veren oyuncularımızı, kulüp başkanı ve takım çalıştırıcılarını kutluyoruz. Cumartesi günü Samsun iline gidecek olan ve burada ilimizi temsil edecek olan 7 Ocak engelliler basketbol takımına hayırsever işadamlarının ve sporseverlerinin katkıda bulunmalarını bekliyoruz. Yine önümüzdeki haftalar içerisinde bu takımımız İstanbul’a da gidecek maça çıkacak. Böylesine bir zorlu mücadele içerisinde bulunan engelli takımımıza destek olmak, Osmaniyeli olmayı gerektirir”dedi.

Osmaniye 7 Ocak Engelliler Spor Kulübü Derneği Başkanı Muttalip Altun, OŞYAD Yönetiminin derneklerini ziyaret etmelerinden memnun olduğunu belirterek; “Bizler engelliler basketbol takımı olarak, İstanbul’dan Van’a kadar, Samsun’a kadar illere giderek rakiplerimizle maç yapıyoruz, onlar da ilimize geliyor. Sıkıntılarımız var elbette! Bizler kendi yağımızla kavrulmaya çalışıyoruz, ama diğer illerdeki takımlar transferler yapıyorlar, bizler ise başka illere gidebilmek için ekonomik sıkıntılar yaşıyoruz. Destek verenleri inkar etmiyoruz, kurumların desteklerinin sınırlı olması bizim sağlıklı spor yapmamıza yeterli gelmeyebiliyor. Sezonun başlamasından bu yana kendi evimizde bile yenilgiler aldık, sporcularımızın morallerinin düzeltilmesi için illaki maddi desteğe gerek yok, bugün OŞYAD yönetimi ziyaret ettiler, onların şiirleri ve türküleri ile de bizler moral buluruz. Cumartesi günü Samsun’da olacağız, uzun bir yolculuk sonrasında maça çıkacağız. OŞYAD’ın bugünkü morali için teşekkür ediyoruz”diye konuştu.
Osmaniye 7 Ocak Engelliler Basketbol takımının Samsun’da yapacağı karşılaşma öncesinde moral vermek amacı ile gerçekleşen ziyarette; Dernek yönetim kurulu üyelerinden Ahmet İpek ile İzzettin Kanat şiirler okuyarak takım oyuncularına moral desteği verdi.

Radyo 80 Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Tozluklu ise ziyaretle ilgili programın bir bölümünü canlı olarak sosyal paylaşım sitesinde yayınladı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar