25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5006
EURO34.9308
ALTIN2433.7

Osmaniye’nin İl oluşunun 20. yılı değerlendirildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye’nin İl oluşunun 20. yılı değerlendirildi
Abone ol
Osmaniye’nin il oluşunun 20. yılı nedeniyle Radyo 80 sütüdyolarından 13 saat süren canlı yayınla değerlendirme yapıldı.
Osmaniye’nin il oluşunun 20. yılı nedeniyle Radyo 80 sütüdyolarından 13 saat süren canlı yayınla değerlendirme yapıldı.

Osmaniye’nin 24 Ekim 1996 tarih ve 4200 sayılı kanunla il olmasının 20. yıldönümü nedeniyle Radyo 80 Yönetim Kurulu başkanı Şükrü Tozluklu canlı yayın programı gerçekleştirdi.

Gazetemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Mustafa Bardak’ın da sunucu olarak destek verdiği program aralıksız olarak 13 saat sürdü.

Canlı yayın programına konuk olarak veya telefon bağlantıları ile katılanlar, 1996 yılı öncesinde Osmaniye’nin İl olma mücadelesindeki anılar ile il olma süreci ve il olduktan sonraki 20 yıllık gelişmeler konuşuldu.

Canlı yayın programına konuk olarak; Osmaniye’deki bazı gazeteciler ile siyasetçi, eski Belediye başkanları, eski milletvekilleri ve iş adamları katıldı.



Canlı yayın programında; Ali Erat, Ali Saçıkara, Mehmet Kundakçı, Mehmet Gürbüz, Osman Eroğlu, Ahmet Yılmaz, Hasan Has, İsmet İpek, Abdullah Gizlice, İbrahim Karayiğit, Ünal Besen, Necmettin Gök ve Necmettin Arı gibi isimler Osmaniye’nin il olma süreci ve il olduktan sonraki gelişmeler hakkında görüşlerini bildirdiler.

Osmaniye’nin il olma sürecindeki Bakan, Milletvekili düzeyindeki isimler ile Osmaniye Milletvekilliği yapmış ve şu anda milletvekili görevinde bulunanlar ile kent dışındaki Milletvekilleri ve Vali’ler de telefon bağlantıları ile programı katılarak yaşanan gelişmeler hakkında görüş ve düşüncelerini dile getirdiler.

Eski Bakanlardan Halit Dağlı, Milletvekillerinden Mehmet Sarı, Şükrü Ünal, Ertan Yülek, Durdu Mehmet Katsal, Orhan Kavuncu, Cevher Cevheri, Mehmet Sağlam, Ahmet Demircan, İ. Mete Doğruer, BBP Genel Başkanı Mustafa Desdici, Osmaniye milletvekilleri Mücahit Durmuşoğlu, Ruhi Ersoy ve Suat Önal, eski Belediye Başkanlarından Davut Çuhadar, Osmaniye’de valilik görevlerinde bulunan İsmail Fırat, Osmaniye Valisi Kerem Al, Osmaniyeli sanatçı Ümit Besen, Eğitimci-Şair Bestami Yazgan, tiyatro oyuncusu Aziz Öktem ve Mehmet Poyrazoğlu canlı telefon bağlantıları ile programa katıldılar.

Osmaniye’nin il oluşunun 20. yılı canlı yayın programı süresince 40 değişik kişinin görüş ve düşüncelerinin dinleyicilerle buluşturulduğu bildirildi.



Canlı yayın programında Osmaniye’nin il oluşunun 20. yılı anısına hazırlanan pastayı Osmaniye’nin ilk Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, Radyo 80 Genel yayın yönetmeni Şükrü Tozluklu ile programa katılanlar birlikte kesti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar