19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.3392
EURO35.1154
ALTIN2235.1

Osmaniye’nin il gelişim planı hazırlanıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye’nin il gelişim planı hazırlanıyor
Abone ol
Vali Ömer Faruk Coşkun, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Osmaniye Şubesi yönetim kurulu ile bir araya geldi.

Vali Ömer Faruk Coşkun, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Osmaniye Şubesi yönetim kurulu ile bir araya geldi.

TÜMSİAD Şube Başkanı Murat Özkardeş’in daveti üzerine işadamları ile kahvaltıda buluşan Vali Coşkun, Osmaniye’nin il gelişim planının hazırlandığını açıkladı.

Bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade eden Özkardeş, Vali Coşkun’a TÜMSİAD’ın çalışmaları hakkında bilgi verdi, kentin çözüm bekleyen sorunlarına dair görüş ve önerilerini aktardı.

TÜMSİAD’ın sağladığı birlikteliğin çok önemli olduğunun altını çizen Vali Coşkun, “Böyle birliktelikler günümüzde daha da önem kazandı. Bildiğiniz gibi birlikten güç doğar. Ülke olarak önce birlik ve beraberliğimizi tesis ederek sonrasına devam etmemiz gerekiyor.” dedi.

Osmaniye’nin güzel bir yerde, kavşak bir noktada bulunduğuna dikkat çeken Coşkun, “Çevremizdeki iller, büyükşehir olmasından dolayı kentimize göre daha cazibe merkezi, ister istemez ilimiz adına olumsuz yansımalarını hissediyoruz. Bizde, Osmaniye’nin potansiyellerini ve avantajlarını öne çıkararak, kentimizi geleceğe hazırlamaya çalışıyoruz” dedi. 

Kentin geleceğine ışık tutacak çok önemli bir çalışma başlattıklarını açıklayan Vali Coşkun, “Üniversiteden de akademik destek alarak Osmaniye’nin il gelişim planını hazırlıyoruz. Tüm kamu kurum ve kuruluşları, meslek örgütleri ve sivil toplum kuruluşları bu çalışmanın içerisinde olacak. Önümüzdeki 6 ay sürecinde bir iş planına bağlandı. Bu çalışmayı tamamlayıp ilimizin gelişim planını kayıt altına alıp bu çalışmayı bitirmek istiyoruz. Bu çalışma bundan sonraki çalışmalarımızda bize bir yol haritası olacak ve çalışmalarımıza da ışık tutacak.” dedi. 

TÜMSİAD’ın hazırladığı “Rüyalar Şehri Osmaniye” projesinin kentin gelecek vizyonu olduğunu ifade eden Özkardeş, kentin geleceğine değer katacak her türlü çalışmaya tam destek vereceklerini ve hiçbir fedakârlıktan da hiçbir zaman kaçınmayacaklarını söyledi.

Özkardeş, “Bizim enerjimiz var, sizin önderliğinizde sinerji oluşturmak istiyoruz. TÜMSİAD olarak her zaman devletimizin ve milletimizin yanında ve emrindeyiz.” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar