28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3298
EURO35.0714
ALTIN2297.8

Osmaniyeliler Teröre Karşı Tek Yürek Oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniyeliler Teröre Karşı Tek Yürek Oldu
Abone ol
Osmaniye’de terör saldırıları düzenlenen etkinlik ile lanetlendi.
Osmaniye’de terör saldırıları düzenlenen etkinlik ile lanetlendi.

Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti (OGC) önderliğinde ve Osmaniye’deki sivil toplum kuruluşlarının katılımı ile düzenlenen etkinlikte, teröre karşı birlik ve beraberlik mesajı verildi.

Devlet Bahçeli Meydanı’ndaki Atatürk anıtı önünde düzenlenen etkinlik şehitlerimiz için saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Buradaki konuşmayı sivil toplum kuruluşları adına OGC Başkanı İsrafil Avcı yaptı.



İsrafil Avcı, konuşmasında şunları söyledi;
“Bilindiği gibi terör örgütlerinin son zamanlarda ülkemizdeki eylemleri oldukça artmıştır. Özellikle geride bıraktığımız son 8 ay içerisinde ülkemizde eylemlerini arttıran terör örgütleri son olarak Ankara’nın Kızılay meydanındaki bombalı eylem ile 37 vatandaşımızın ölümüne çok sayıda vatandaşımızın yaralanmasına neden olmuştur. Elbette ki tüm ülke olarak acımız büyüktür.

Ülke olarak içinde bulunduğumuz bu sıkıntılı günlerde birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, terör saldırılarına karşı dik duruşumuzu göstermek amacı ile Osmaniyeliler olarak bugün buradan sesimizi duyurmak için haykırıyoruz.

Ey terör örgütü! 7 düvelin bir araya gelerek yok edemediği bu yüce Türk Milleti’ni bu eylemlerin ile yok edeceğini veya parçalayacağını düşünüyorsan, büyük gaflete kapılırsın. Bu yüce millet bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da devletine sahip çıkacak ve dik duruşunu sergileyecektir.

Bizler de başta Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti olmak üzere Osmaniye’deki tüm sivil toplum kuruluşları olarak devletimizin yanında olduğumuzu bildiriyor, ne amaçla ve kim tarafından olursa olsun terörü ve vesile olanları şiddetle lanetliyoruz.

Teröre karşı tek yürek olacağız. Hainler ve alçaklar ne kadar barbarca saldırılar yaparlarsa yapsınlar, onların karşısında dik duracak ve bu kararlılığı ilelebet sürdürecek güçlü bir devletimiz ve kahraman milletimiz var. Tarih boyunca insan ayrımı yapanlar, terörün değirmenine su taşımıştır. İnsanım diyen herkes, terör karşısında mutlaka kenetlenmelidir.

Terör bir insanlık suçudur, kimden gelirse gelsin, nereden gelirse gelsin, bu konuda Osmaniye’deki siyasiler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri olarak üzerimize düşen ne varsa yerine getirmeye hazırız. Terörü günlük hayatın parçası haline getirme çabalarına karşı, biz Osmaniyeliler olarak tek yürek halinde bu hainleri yeneceğimize inancımız tamdır. Hainler emeline ulaşamayacak, bu bayrak asla inmeyecektir.

Bakın biz Osmaniye’de siyasi partilerimiz ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile tek yüreğiz. Terör örgütleri ve bunları kullananlar asla ve asla büyük Türk Milleti karşısında amaçlarına ulaşamayacaktır. Kahrolsun terörizm, Kahrolsun terörün işbirlikçileri, Ne Mutlu Türküm diyene.”

OGC Başkanı Avcı, konuşmasının sonunda etkinliğe destek veren tüm siyasi parti başkanlarına ve sivil toplum kuruluşlarına teşekkür etti. Etkinliğin tamamlanmasının ardından katılımcılar olaysız bir şekilde tören alanından

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar