19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5741
EURO34.6794
ALTIN2501.8

Osmaniyeli tiyatrocular destek istedi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniyeli tiyatrocular destek istedi
Abone ol
Osmaniye Gençlerden oluşan tiyatro ekibi, Kasım ayında sahneleyecekleri 'Çöz çözebilirsen' adlı komedi türü oyun için destek istediler.
Osmaniye Gençlerden oluşan tiyatro ekibi, Kasım ayında sahneleyecekleri 'Çöz çözebilirsen' adlı komedi türü oyun için destek istediler.

Gençlik Sanat Tiyatrosu Yönetmeni Muhammet Kürtüloğlu, yaklaşık 10 kişilik bir oyuncu ve teknik ekiple beraber 14 kişilik kadrolarının olduğunu belirterek, "Oyuncularımızın tamamı Osmaniye'nin yerli gençlerinden oluşmakta. Çalışmalarımızı şuanda işyerimizde yapmaktayız ve ilerleyen günlerde Kültür merkezinde devam edeceğiz." dedi.

SPONSOR DESTEĞİ BEKLENİYOR
Osmaniyelileri Kasım ayında sergileyecekleri oyunu izleyerek destek vermeye davet eden Kürtüloğlu, "Oyunumuz için sponsor arayışı içerisindeyiz ve sponsor bulamasak dahi vatandaşlarımızın bizlerden bilet alarak destek vermelerini bekliyoruz. Şuana kadar sponsor konusunda görüşmelerimiz oluyor ancak bir netice alamadık. Bizim buradaki amacımız kostüm, dekor, ulaşım ve sahne kiralanması gibi giderler içindir. Sponsor bulamasak dahi biz bu oyunu Patiska Nostalji Tasarım Köstüm Sanat Organizasyon Merkezi olarak çıkartacağız. " dedi.

Profesyonel sanatçılara verilen destek kadar kendilerine de, amatörlere de destek verilmesini isteyen Muhammet Kürtüloğlu, "Herkes bize, sanatı tiyatroyu sevdiğini söylüyor, dışarıdan gelen tiyatro oyunlarını izlemeye gittiklerini, televizyondan takip ettiklerini söylüyorlar. Ancak bizlere profesyonellere gösterilen ilgi kadar destek olunmuyor. Bizim tiyatro oyunumuzun ücreti 7,5 - 10 TL arasında. toplu indirimlerimiz de olmakta. Bizim burada herkes tiyatroyu sanatı seviyor ama kimse destek olmuyor, tek sıkıntımız budur. Her şeye rağmen Sanat için tüm Osmaniyelileri Kasım ayında sergileyeceğimiz oyunumuza bekliyoruz" diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar