25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5791
EURO34.974
ALTIN2422.5

Osmaniyeli Off-Road'çılar yeni dernek çatısı altında toplandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniyeli Off-Road'çılar yeni dernek çatısı altında toplandı
Abone ol
Osmaniyeli Off-road sporcuları, yeni kurulan 'Osmaniye Doğa Sporları Eğitim ve Off Road Spor Kulübü Derneği' çatısı altında toplandılar.
Osmaniyeli Off-road sporcuları, yeni kurulan 'Osmaniye Doğa Sporları Eğitim ve Off Road Spor Kulübü Derneği' çatısı altında toplandılar.

Dernek Başkanı M. Çağdaş Bağdatlı ve üyeleri, Aşiyan Kahvaltı ve Kahve Evinde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Daha önceki dernekten ayrılan birçok üye ile birlikte yeni kurdukları dernek çatısı altında bir araya gelindiğini belirten Başkan Bağdatlı, şuanda 30 üyelerinin olduğunu ve 25 Off-Road aracının bulunduğunu söyledi.

Başkan Bağdatlı, Osmaniye Doğa Sporları Eğitim ve Off - road derneğinin, dayanışmanın, kardeşliğin, samimi olmanın, esas alındığı sınıf, meslek, grup ayrılıklarının olmadığı; üyelerinim birbirine dostça ve sıkıca, bağlanmanın verdiği güçle kurulan bir dernek olduğunu belirtti.

Derneğimizin amacı hakkında da bilgi veren Bağdatlı, "Türk toplumumuzun ahlaki değerlen ile örtüşen sosyal ve kültürel yapımızı sevgi ve saygı içerisinde yardımlaşmanın esas alınarak ve bütün bu ilkeleri tutkunu olduğumuz spor dal, olan Offroad'la örtüştürmektir.

Derneğimiz bu spor dalının tanınması, sevilmesi ve gelişmesi için kurulmuştur.

Vizyonumuz ise Offroad sporunun bir zengin sporu olmadığının, asıl olanın bu işe gönül vermekten geçtiğini , geçmiş tarihte atalarımızın atlarla aştığı engelleri bugün bizlerin araçlarımızla geçtiğimizi göstermek ve OffRoad'a olan ilgiyi arttırmaktır.

Akdeniz bölgesinin incisi olan Osmaniye'mizi bu spor dalıyla öne çıkarıp yapılacak olan oyun ve yarışlarla Akdeniz Ülkelerindeki offroad tutkunlarıyla birlikte olup uluslararası organizasyonlara imza atacak konuma getirmektir.

Aynı zamanda Doğu-Batı sentezini işleyip Osmaniye'mizin coğrafi konumunda destek alarak ülkemizin Doğusunda ve Güneyinde yer alan ülkeleri Osmaniye'mizdeki etkinlikle buluşturmaktır" dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar