18 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.4974
EURO34.7786
ALTIN2488.4

Osmaniyeli çiftçiler Çiftçi buluşmasına katıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniyeli çiftçiler Çiftçi buluşmasına katıldı
Abone ol
Türkiye genelinde 81 ilden çok sayıda çiftçi, Cumhurbaşkanı   Recep Tayyip Erdoğan’ın  ev sahipliğinde Beştepe Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen "Çiftçiler Buluşması; Üreten Çiftçi, Büyüyen Anadolu, Gelişen Türkiye" programına katılmak üzere Ankara’da buluştu. 

Türkiye genelinde 81 ilden çok sayıda çiftçi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın  ev sahipliğinde Beştepe Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen "Çiftçiler Buluşması; Üreten Çiftçi, Büyüyen Anadolu, Gelişen Türkiye" programına katılmak üzere Ankara’da buluştu. 

Osmaniye Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünden; Ankara Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne İl Müdürü İbrahim Sağlam, Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Hayri Uyduran  ile teknik personel Yeliz Akyol ve ilimizdeki çiftçilerimizden oluşan bir grup Cumhurbaşkanı  ile bir araya gelmek üzere Ankara'ya gitti. 



Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen "Çiftçiler Buluşması; Üreten Çiftçi, Büyüyen Anadolu, Gelişen Türkiye" isimli programındaki konuşmasını yapmak üzere kürsüye giderken Erdoğan'a, salondaki çiftçiler tarafından zeytin dalı verildi. 
Cumhurbaşkanı Erdoğan da konuşmasına başlamadan önce zeytin dallarını kürsüye iliştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasına, "Çiftçi kardeşlerimizi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, milletin evinde, bu gazi mekânda ağırlamaktan büyük bir bahtiyarlık duyuyorum" diyerek başladı.
 
Cumhurbaşkanı  Sayın Recep Tayip  Erdoğan, "Güçlü ülke, tarım, hayvancılık ve gıda alanlarında da kendini ispatlamış ülkedir" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ülkelerin yükselişi de çöküşü de tarımla başlıyor. Bunun için güçlü Türkiye'nin yolunun, güçlü tarımdan geçtiğini asla unutmamak zorundayız" dedi.

Erdoğan, salonda bulunan çiftçilere, şöyle seslendi; "Sizler, ekmeğinizi topraktan çıkarıyorsunuz. Sizler, her bahar ilahi bir müjdeye, bir mucizeye şahitlik ediyorsunuz. Sizler, toprağa atılan ölü tohumun filizlenmesindeki o ilahi hikmeti bizzat görüyor, toprağın bereketi ile ailelerinizi geçindiriyor, ülkemizi doyuruyorsunuz."dedi.
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, toprağın kahrını çekmeyenlerin onun kıymetini bilemeyeceğini, toprakla hemhal olmayan, vakit geçirmeyen ve yaşamayan insanın toprağı anlamasının da mümkün olmadığını vurguladı.

Külliye'de çiftçilerle buluşmasında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Şubat'tan itibaren çiftçilerin mazot maliyetinin yarısını devletin ödeyeceğini açıkladı.

Yeni Teşvik Sistemi'nin detaylarını tek tek paylaşan Cumhurbaşkanı, "Kırmızı et ihtiyacını karşılamak için adım atıyoruz. 300 baş hayvana kadar kredi desteği veriyoruz. Doğacak kuzulara da alım garantisi veriyoruz" dedi.
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın  ev sahipliğinde Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen "Çiftçiler Buluşması; Üreten Çiftçi, Büyüyen Anadolu, Gelişen Türkiye" programına Osmaniye’den 15 Kadın 4 Erkek çiftçi ile toplamda 22 kişilik bir heyet katılım sağladı.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar