29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3744
EURO35.0772
ALTIN2325.3

Osmaniye’den Kızılay Başkanına tam destek!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye’den Kızılay Başkanına tam destek!
Abone ol
Kızılay Genel başkanı Dr. Kerem Kınık’ın kan bağışı kampanyası çağrısına Osmaniye’den tam destek geldi.
Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık’ın kan bağışı kampanyası çağrısına  Osmaniye’den tam destek geldi.

Tarihi kuruluşumuz  olan Türk Kızılayı’nın kan bağışı kampanyaları devam ediyor.

Kışın ağır şartları sebebiyle ülke çapında kan ihtiyacının karşılanmasında zorluk yaşandığını, azalan stokların da ihtiyacı karşılamadığını belirten Türk Kızılayı Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık‘ın sosyal medyada ve televizyonlarda tekrarladığı “kan bağışı çağrısına Osmaniye halkı tam destek verdi.

Cumhuriyet Meydanı’ndaki Kızılay Kan Bağışı evine gelen bağışçıların sayısında artış gözlendi.

Ülke içinde ve dışında yaptığı yardım faaliyetleri haricinde hastanelerin kan ihtiyacının da karşılandığını belirten Tür Kızılayı Osmaniye Şube Başkanı İsmet İpek yaptığı açıklamada;  “Kışın hayatı olumsuz etkilemesi sebebiyle kan bağışı ile toplanan kan stokunda sıkıntı olduğunu belirten Genel Başkanımız Dr. Kerem Kınık bey kan bağışı kampanyalarına destek istedi.

Özellikle sosyal medyada ve televizyonlarda katıldığı canlı yayınlarda kan stoklarında azalma olduğunu söyledi. Halkı kan bağışı kampanyasına davet etti. Osmaniye Şubesi olarak bu çağrının halkta karşılık bulduğunu gözlemledik. Cumhuriyet Meydanındaki Kızılay Evine kan bağışı için gelenlerin sayısında yüzde yüz artış tespit ettik.”dedi.
 
Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık’ın kan stoklarında görülen azalma üzerine halkı kan bağışına davet etmesine Osmaniye’deki STK’ların da ciddi destek verdiğini söyleyen Şube Başkanı İsmet İpek; “Osmaniye’deki STK’ların kan bağışı kampanyası için program düzenleme isteklerinde de dikkat çekici artış gözlenmektedir.

Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık’ın kan bağışı çağrısına halktan ve STK’ların tam destek vermesi Kızılay’a olan güvenin de yenilenmesidir. Bu kampanyaların doğru yönetilmesi için Şube olarak gayret gösterilmektedir.”diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar