25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5275
EURO34.9585
ALTIN2436.5

Osmaniye’de Risk Haritası Çalışmaları

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye’de Risk Haritası Çalışmaları
Abone ol
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Osmaniye Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü’nce “Osmaniye Sosyal Risk Haritası” çalışmalarının devam ettiği bildirildi.
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Osmaniye Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü’nce “Osmaniye Sosyal Risk Haritası” çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Osmaniye Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür vekili Abdullah Neşeli “Sosyal Risk haritası ile ilgili olarak yaptığı açıklamada;

“İlimizde birey, aile ve toplumun ihtiyaçlarının ve sorunlarının yerinde tespit etmek,  sosyal riskleri azaltmak ve sosyal, ekonomik ve kültürel yapıları dikkate alarak hizmet politikalarının doğru belirlenmesi amacıyla hazırlanan “Osmaniye Sosyal Risk Haritası” için Osmaniye Sosyal hizmet Merkezi Müdürlüğü’nce üç farklı anket çalışması yapılmaktadır.

Osmaniye Sosyal hizmet Merkezi Müdürlüğü’nün resmi web sitesi olan www.osmaniyesosyalhizmet.gov.tr adlı site üzerinden online yapılan anketlerle hem çocukların ve gençlerin, hem de yetişkinlerin görüşlerine başvuruluyor. Ortaokul öğrencileri için “Çocuk Gözüyle Osmaniye” adlı anketle çocukların Osmaniye ile ilgili görüşleri ortaya çıkarılmaya çalışırken, lise öğrencilerine yönelik olan “Osmaniye’de Öğrencilerin Şiddet Algıları” adlı anket çalışmasıyla öğrencilerinin şiddet algıları araştırılıyor. “Yetişkin Odaklı Sosyal Risk Haritası”  adlı anket çalışmasıyla yetişkinler aracılığıyla ilimizin sosyal risklerinin ortaya çıkarılması amaçlanmaktadır.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Osmaniye Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Abdullah NEŞELİ, “Bilindiği gibi Bakanlığımız çocuk, genç, kadın, erkek, engelli, yaşlı bireylere ve ailelerine koruyucu, önleyici, destekleyici, geliştirici, rehberlik ve danışmanlık odaklı sosyal hizmetlerini yürütmektedir. Hizmete erişim kolaylığı sağlamak esasıyla ilimizin avantaj ve dezavantajlarını araştırmak amacıyla geniş çaplı bir anket çalışmaları düzenlemiş bulunmaktayız. Anket sonuçlarını 25 Aralık 2014 günü düzenlenecek bir programla açıklayacağız. Anketin daha geniş kitlelere ulaşabilmesi için tüm Osmaniyeli hemşerilerimizi Osmaniye Sosyal hizmet Merkezi Müdürlüğü’nün resmi web sitesi olan www.osmaniyesosyalhizmet.gov.tr adlı web sitesi üzerinden ankete katılmaya davet ediyorum.” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar