20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Osmaniye'de MHP, Meclis üyesi adaylarını tanıttı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye'de MHP, Meclis üyesi adaylarını tanıttı
Abone ol
MHP Osmaniye teşkilatı belediye ve il genel meclis adaylarını Seçmen İletişim Merkezinde düzenlediği bir toplantı ile tanıttı.
MHP Osmaniye teşkilatı belediye ve il genel meclis adaylarını Seçmen İletişim Merkezinde düzenlediği bir toplantı ile tanıttı.


Birlik ve beraberlik görüntülerinin sergilendiği tanıtım toplantısına eski ve yeni tüm il, ilçe başkanları, ocak başkanları, kadın kolları başkanları, meclis üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.


Tanıtım toplantısı il genel ve belediye meclis üyelerinin tek tek anons edilmesi ile başladı. Ardından ise MHP Seçim Koordinasyon Başkanı Ali Erat bir konuşma yaptı. Konuşmasında Erat, seçimin çalışılarak kazanılacağını söyledi. Bu nedenle özellikle seçim günü sandıklara sahip çıkılması gerektiğini dile getirdi.


MHP Merkez İlçe Başkanı Ali Fuat Kardaş, MHP MYK Üyesi İbrahim Karayiğit ve MHP İl Başkanı Fahri Kuyulu, 30 Martta yapılan mahalli idareler yerel seçimlerinin önemine dikkat çekerken, Osmaniye’nin; hemşerileri MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye ve yaptığı hizmetlerle Belediye Başkanı Kadir Kara'ya sahip çıkması gerektiğini ifade ettiler.


'OSMANİYE SENİNLE GURUR DUYUYOR'
Programın devamında ise “Osmaniye seninle gurur duyuyor, Osmaniye Kadir Bilir’ sesleri arasında kürsüye çıkan MHP Osmaniye Belediye Başkan Adayı ve Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, "Bugün burada 30 Mart akşamının zaferini hepinizin gözünde görüyorum. Bu dönemde benimle birlikte Osmaniye’ye en güzel hizmetlerin verilmesi noktasında büyük katkıları olan belediye meclis üyelerime, eski teşkilat başkanlarıma, siz kıymetli gönüldaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum" dedi.
Diğer partilerin belediye başkan adaylarının da halis duygularla bu göreve talip olduğuna yürekten inandığını söyleyen Başkan Kadir Kara, "Tüm adaylara başarılar diliyorum. Allah Osmaniye için kimi hayırlı görüyor ise ona nasip etsin" dedi.


'OSMANİYE BAŞBAKANI OLAN BİR BELEDİYE SEÇECEK'

Osmaniye bu seçimde sadece Kadir Kara'yı seçmeyeceğini ifade eden Başkan Kadir Kara, "30 Mart tarihinden sonra yapılacak genel seçimlerde Osmaniye’den bir başbakan çıkacağını tüm Türkiye görecek. Yüce Allah'ın izni ile 30 Mart zaferi bizlerin daha sonra yapılacak seçimler ise Devlet Bahçeli’nin zaferi ile sonuçlanacak. Biz Osmaniye’yi bir bütün olarak görüyoruz. Bundan sonra da şimdiye kadar olduğu gibi ayrım yapmadan, insanları ayrıştırmadan, parti ayrımı yapmadan halkımıza hizmet vereceğiz. Hereksin oyuna talibim" şeklinde konuştu.


MHP’NİN MECLİS ÜYESİ LİSTESİ ŞU İSİMLERDEN OLUŞUYOR
Belediye Başkanı Kontenjanı: Yener Tuncer  (Esnaf, MHP Eski İl Başkanı), Sehavet Aslankurt(E.Eğitimci - MHP Kadın Kolları Eski İl Başkanı), Hayrettin Aslan (E. Eğitimci) Belediye Meclis Üyesi Adayları: Selçuk Acar (Avukat – İl Genel Meclis Başkanı), Bunyamin Kılıçkıran (Esnaf), Rifat Şahin (Emekli Eğitimci), Tebernuş Çil (Avukat), Hacer Burcu Yüceer (Mühendis Şehir Plancısı), Melih Loş (Mühendis), Oguzhan Saçıkara (Mühendis), Seyfettin Şehitoglu (Tüccar), Mustafa İnce ( Esnaf), İrfan Pancar  (Esnaf), Abdullah Bukan(Emekli Maliyeci), Mustafa Uçan (Esnaf), Hamed Öztürk (Esnaf), Ahmet Çenet (Esnaf), İsmet Bal (Emekli), Mehmet Kadıoğlu (Esnaf), Mithat Şeker (Sanayici), Orhan Şal (Esnaf), İsmail Cinkara (Emekli), Seyfullah Çalışkan (E.Eğitimci), Mehmet Delikişi (Sanayici), Mehmet Aydoğan (E.Eğitimci), Cebrail Kaya (E.Müfettiş), Ali Metin Çilogluları (Emekli), Abdulkadir Geylani (Emekli), Ökkeş Bila (E.Emniyet Personeli), Ömer Ateş (Esnaf), İrfan Köken (E.Ormancı)
İl Genel Meclisi Adayları: Salim Barutçu (Avukat), Nuh Kara  (Tüccar), Hacı Dingil (Tüccar), Ahmet Cumhur Efendioğlu (E.Mühendis), Veli Can Oduncu Biçici (Mühendis), Halil Özçelik (Çiftçi)


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar