20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Osmaniye’de hız limitleri yeniden belirlendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye’de hız limitleri yeniden belirlendi
Abone ol
OSMANİYE İl Trafik Komisyonunun kararı ile merkezi yerleşim yerleri içinden geçen bölünmüş devlet ve il yolları ile belediyelerin yapım ve bakımından sorumlu olduğu bölünmüş karayollarındaki hız limitleri yeniden belirlendi.
OSMANİYE İl Trafik Komisyonunun kararı ile merkezi yerleşim yerleri içinden geçen bölünmüş devlet ve il yolları ile belediyelerin yapım ve bakımından sorumlu olduğu bölünmüş karayollarındaki hız limitleri yeniden belirlendi.


Buna göre, Musa Şahin Bulvarı Devlet Hastanesi istikametinden şehir merkezi istikametine Meskûn Mahal levhasının bulunduğu yerden Bölge Trafik Kavşağı arası; Otomobil, Minibüs, Panelvan ve Kamyonetler Hız Sınırı 70 kilometre. Otobüs, kamyon, Çekici ve motosikletlerin Hız Sınırı 50 km/s. E-90 Otoyolu Osmaniye Turnike çıkışından bağlantı yolu ile Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü kavşağı (D-400 Karayolu) arası; Otomobil, Minibüs, Panelvan ve Kamyonetlerin hız sınırı 80 Km/s, Otobüs, Kamyon-Çekici ve Motosikletlerin hız sınırı 60 Km/s.


D-400 devlet Karayolu Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü kavşağından, Güney Çevre Yolunu takiben Musa Şahin Bulvarı Fıstık Anıtı kavşağına kadar olan bölünmüş yolda; Otomobil, Minibüs, Panelvan ve Kamyonetlerin hız sınırı 80 Kilometre.


Otobüs, Kamyon-Çekici ve Motosikletlerin hız sınırı 60 Kilometre. D-400 Devlet Karayolu Sanayi Kavşağından Kuzey Çevre yolunu takiben İskender Türkmen Caddesi (Kadirli Yolu) kavşağı arası; Otomobil, Minibüs, Panelvan ve Kamyonetlerin hız sınırı 80 Kilometre.


Otobüs, Kamyon-Çekici ve Motosikletlerin hız sınırı 60 Kilometre.


Osmaniye Kadirli Karayolunda Cevdetiye Kasabası ile İskender Türkmen caddesinin Kuzey Çevre yolunun kesiştiği kavşağa kadar olan güzergâhtaki meskûn mahallerde; Otomobil, Minibüs, Panelvan ve Kamyonetlerin hız sınırı 80 Kilometre.


Otobüs, Kamyon-Çekici ve Motosikletlerin hız sınırı 60 Kilometre. İskender Türkmen caddesinin Kuzey Çevre yolunun kesiştiği kavşaktan Musa Şahin Bulvarına kadar olan güzergâhtaki meskûn mahallerde; Tüm araçların hız limitlerinin K.T.K’nda belirtildiği şekilde Otomobil, Minibüs, Otobüs, Kamyonet, Panelvan, Kamyon, Çekici, Motosiklet 50 km.


Tehlikeli madde taşıyan araçlar, motorlu ve motorsuz bisikletler 30 kilometre. Traktörler, arızalı bir aracı çeken araçlar ve iş makinelerinin 20 km. olarak uygulanmasına karar verildi.


Emniyet müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, vatandaşların mağdur olmamaları için il merkezi yerleşim yerleri içinden geçen bölünmüş devlet ve il yolları ile belediyelerin yapım ve bakımından sorumlu olduğu bölünmüş karayollarında genel trafik kuralları ile hız limitlerine uymaları konusunda gerekli hassasiyeti göstermeleri gerekmekte olduğu belirtildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar