19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.601
EURO34.8135
ALTIN2500.7

Osmaniye’de Hafızlık töreni ve Kur’an ziyafeti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye’de Hafızlık töreni ve Kur’an ziyafeti
Abone ol
Osmaniye İl Müftülüğüne bağlı Kur’an kurslarında hafızlığını tamamlayan öğrenciler için “Hafızlık töreni ve Kur’an ziyafeti” programı düzenlendi.

Osmaniye İl Müftülüğüne bağlı Kur’an kurslarında hafızlığını tamamlayan öğrenciler için “Hafızlık töreni ve Kur’an ziyafeti” programı düzenlendi.

Osmaniye merkez Ahmet Şekip Ersoy Kültür Merkezinde  saat:14.00’te gerçekleşen programı vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

İl Müftülüğünce düzenlenen programa; ValiÖmer Faruk Coşkun, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Hamit Coşkun, Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Yanık, Kadirli İlçe Müftüsü Necati Gündoğdu, Düziçi İlçe Müftsü Ramazan Sancak, kamu kurum ve kuruluşları müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.



Kahramanmaraş Elbistan Uğur Camii İmam - Hatibi Yunus Önat'ın Kur'an-ı Kerim tilavaeti ile başlayan program İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu'nun açılış konuşması ile devam  etti.

İzmir Balçova Yeşil Camii İmam - Hatibi Ahmet Yüksel ve Edirne Selimiye Camii İmam - Hatibi Alpcan Çelik'in güzel sesleri ve eşsiz tilavetleriyle değişik makamlarda okuduğu Sala ve Kur'an-ı Kerim tilavetleri dinleyenleri duygulandırdı.

Elif Körlü Kız Kur'an Kursundan 17 Hafız, Merkez Kuran Kursundan 7 Hafız ve Müftü Bestami Aksu Kur'an Kursundan 13 Hafız olmak üzere toplam 37 Hafızımızın İcazet Belgelerini ve ödüllerini  Vali  Ömer Faruk Coşkun, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Hamit Coşkun, Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Yanık, Kadirli İlçe Müftüsü Necati Gündoğdu, İl Müftü Yardımcısı Ahmet Demirer tarafından verildi. 



Hafızları  yetiştiren hocaların plaketlerini ise İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu verdi.

Bayan ve Erkek hafızların  kendilerini yetiştiren anne ve babalarıyla kucaklaşmaları sırasında gözyaşları ve duygu dolu anlar yaşandı. 

Program İl Müftü Yardımcısı Ahmet Demirer 'in duasıyla sona erdi. 
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar