28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3419
EURO35.1364
ALTIN2308.5

Osmaniye'de 9 şehit ailesine Kurbanlık Koç hediye edildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye'de 9 şehit ailesine Kurbanlık Koç hediye edildi
Abone ol
OSMANİYE'den son iki ay içerisinde verilen 9 Şehidin ailesine, 'Kimse Yok Mu Derneği' tarafından kurbanlık koç hediye edildi.
OSMANİYE'den son iki ay içerisinde verilen 9 Şehidin ailesine, 'Kimse Yok Mu Derneği' tarafından kurbanlık koç hediye edildi.

Türkiye Harp Malûlü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şubesinde ki program, Kimse Yok Mu Derneği gönüllüleri tarafında şehitler için yapılan hatimlerin duası ile başladı. Programın sonunda ise Osmaniye merkezde oturan 4 Şehidin ailelerine kurbanlık koçlar teslim edildi.

Acılarının taze olduğunu belirten bir şehidin yakını, "Televizyonlara bir alt yazı ile 1 dakikalık bir haberler geçiştirilen şehit haberleri bizi üzmektedir. Biz unutmayan Kimse Yok Mu Derneği bizi hatırlaması bizi mutlu etti. Unutmamak dileği ile dernek yetkililerine teşekkür ederim" dedi.

İlk bayramları olduğu için buruk geçtiğini belirten şehit Uzman Çavuş Fatih Gökşen'in eşi Emine Gökşen ise "Bizler acımızı yaşıyoruz çocuklarımız bunun daha farkına varmasalar da bizlerin ilk bayramı olacağı için bayramı buruk yaşayacağız. Bizleri unutmayan  dualarında eksik etmeyen Kimse Yok Mu Derneği' ne iyi ki varsınız diyorum Bizlerin yanında olan Kimse Yok Mu Derneği' ne teşekkür ederim" dedi.

Her kurban bayramından babası kurban keserken  babasının kendine kurbanın ayaklarını tutturduğunu söyleyen Şehit Uzman Çavuş Fatih Gökşen'in oğlu Kutay Gökşen de, "Bu bayram önceki bayramlara yaptıklarımı yaparım diye düşünüyorum. Bu bayramda kurbanımız kesilirken ayaklarını tutacağım". diyerek mutluluklarını dile getirdi.

Kurban bayramı öncesi şehit yakınlarının unutmadıkları için Kimse Yok Mu Derneği ne teşekkür eden Türkiye Harp Malûlü Gaziler,Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şubesi Başkanı Durmuş Öksüz, Osmaniye'de 2 ayda 9 şehit verdik. ilimizdeki 9 şehidin ailesine de kurbanlık hediye eden derneğimize teşekkür ederim. Şehitlerimizin ailelerin 4'dü İl merkezinde 3 Kadirli İlçemizde ve 2 sinin ailesi de Adana Merkezde oturuyorlar hepsi ile irtibata geçtik ve bu gün  hepsine kurbanlık koçlarını teslim edilecek " dedi.

Kimse Yok Mu Derneği  Yönetim Kurulu Üyesi Arzu Taşdelen, Kimse Yok Mu Derneği Genel Koordinatörü Muhsin Varlı,Sanatçı Ertuğrul Erkişi, Aslıhan Erkişi ve  Merve Dizdar  şehit aileler sohbet ederek  Kimse Yok Mu Derneği  olarak şehit ailelerinin her zaman yanında olacaklarını söylediler.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar