19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5954
EURO34.7685
ALTIN2497.1

Osmaniye’de 19 yıldır “Ekmeğin önemi”ne dikkat çekiliyor…

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye’de 19 yıldır “Ekmeğin önemi”ne dikkat çekiliyor…
Abone ol
Osmaniye İl Merkezinde aralıksız olarak düzenlenmekte olan “Ekmek ödüllü Şiir yarışması”nın 19.’ncusunun yarın ödül dağıtım töreni gerçekleşecek.
Osmaniye İl Merkezinde aralıksız olarak düzenlenmekte olan “Ekmek ödüllü Şiir Yarışması”nın 19.’ncusunun yarın ödül dağıtım töreni gerçekleşecek.

Osmaniye’de geleneksel olarak her yıl belirlenen tarihte yapılan “Geleneksel Ekmek ödüllü Şiir Yarışması”nın 19.’ncusunun ödül dağıtım töreni yarın saat: 17.30’da Kıbrıs şehidi Albay Halil İbrahim Karaoğlanoğlu Parkı içerisindeki “Şiir Meydanı”nda gerçekleşecek.

OŞYAD Başkanı ve Yarışmanın Genel Koordinatörü Mustafa Bardak, 19. Ekmek Ödüllü Şiir Yarışma sonuçlarının açıklanması ve şairlere verilecek olan ödüllerin ekmek olmasındaki önemin bu yılki anılarının Osmaniye’de “iş ve ekmek’ tarihine geçeceğini vurguladı.

Mustafa Bardak tüm şiir severleri ödül dağıtım törenine davet ederek; “Osmaniye’mizin adına kültür ve sanatsal anlamda tanıtmayı amaçlayarak başlattığımız yarışmanın bu yıl aralıksız olarak 19.’ncusunu gerçekleştiriyoruz. Bu yılki yarışmaya  30 ilimizden ve 3 ayrı yurt dışından olmak üzere toplam 33 Noktadan 223 Şiir ile toplam 159 kişi katılım gerçekleşmiştir. Tüm katılımcılara 5 ödül verdiğimiz törenimizin en değerlisinin ‘Ekmek’ olduğunu düşündüğümüzde, bugün bunun bir kez daha önemi anlaşılmaktadır.”dedi.

ÖDÜLLER BUGÜN SAHİPLERİNİ BULACAK!

Osmaniye  Merkezli düzenlenen 19. Ekmek ödüllü Şiir Yarışmasına katılanlar sonuçlar için ilimizdeki bu etkinliği merakla bekliyorlar.

OŞYAD Başkanı ve Yarışmanın 19. yıldır Genel Koordinatörlüğü yürüten Mustafa Bardak bugün verilecek ödüllerle ilgili olarak yarışmacıların isimlerini vermezken, ilk Üç dereceye giren illerin isimlerini vererek; “Birincilik ödülümüz Adana ili, İkincilik Ödülü Kocaeli ili, Üçüncülük ödülü ise Ankara ilindeki katılımcılara verilecektir”dedi.

İl üç derecenin dışında; Osmaniye’nin kültür ve sanatına katkıda bulunan ve şu anda hayatta olmayanların anılarına da ödüller verildiğini belirten OŞYAD Başkanı Mustafa Bardak, “İlk Üç derecenin ardından verilecek diğer önemli ödüllerimizle birlikte toplam 13 ödül vermekteyiz. Bu ödüllerimizi de törenimizde açıklayacağımız gibi, tüm katılımcılara en az  5 ayrı ödül veren ve  herkesin emeğine önem veren bu yarışmamızın ödül dağıtım törenine tüm şiir severleri bekliyoruz” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar