28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3348
EURO35.0921
ALTIN2308.8

Osmaniye yemekçilik törenle açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye yemekçilik törenle açıldı
Abone ol
Osmaniye’de toplu yemek sektöründe yeni bir anlayış, yeni bir hizmet ve kaliteyi ilke edinmeyi amaçlayan Osmaniye Yemekçilik törenle açıldı.
Osmaniye’de toplu yemek sektöründe yeni bir anlayış, yeni bir hizmet ve kaliteyi ilke edinmeyi amaçlayan Osmaniye Yemekçilik törenle açıldı.

Osmaniye merkez Rahime Hatun Mah. Hilmi Karaboran Cad. No:78 A/A  adresinde hizmet verecek olan Osmaniye Yemekçilik işletmesi düzenlenen törenle açıldı.

Osmaniye İl Müftüsü Ramazan Çortul ile Tuncay kaya’nın duaları ve kur’an tilavetinin ardından, İl Müftüsü Ramazan Çortul, kısa bir konuşma yaparak, yemekçilik hizmeti verecek olan işletmeye sağlıklı ve bol kazançlı günler dileğinde bulundu.



İşletmenin açılış kurdelesini Cevdetiye belediye Başkanı İlhami Önal, Toprakkale Belediye Başkanı İbrahim Demirci, İl Müftüsü Ramazan Çortul, Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu Başkanı Menderes Demir, Muhtarlar derneği Başkanı Ahmet Özener, Şanlıurfalılar Dernek Başkanı Nusret Esen birlikte kesti.


Osmaniye yemekçilik firma işletmecisi Ahmet Aykut Göktürk


Osmaniye yemekçilik firma işletmecisi Ahmet Aykut Göktürk hizmete giren işyeri ile ilgili olarak, kaliteye önem verdiklerini belirterek; Sektöre Osmaniye Yemekçilik ismi ile yeni atılan bir firma olmakla beraber yıllarını yemekçilik sektörü içerisinde geçirmiş olan deneyimli kadromuz ile sizlerin hizmetinde olmaktan gurur duyuyoruz.

Öncelikli ilkelerimiz arasına doğru, dürüst ve temiz hizmet anlayışı ile kurmuş olduğumuz firmamız siz müşterilerimizin desteği ile hızlı ve planlı bir şekilde Osmaniye'de bulunan firmalar arasında ilk sıralara yükselmeye devam etmektedir.



İlk günden itibaren hizmet sunduğumuz iş merkezleri, fabrikalar, okullar, hastaneler, bankalar , sanayi kuruluşları ve değerli tüm müşterilerimizin bu güne kadar her zaman takdir ve teşekkürünü almayı ve kaliteli hizmet vermek için elimizden gelenin en iyisini yapmayı en büyük hedeflerimiz arasında ilk sıraya koyduk.

Ürünlerimizde kullanılan tüm hammaddeler birinci sınıf olup işlerliği Gıda mühendisimiz tarfınca peryodik olarak kontrol edilir sağlıklı ve hijyenik ortamlarda siz değerli müşterilerimiz için üretilir.
Sınırsız hizmet, takım ruhu ve sürekli gelişme anlayışını temel olarak benimseyen,

OSMANİYE YEMEKÇİLİK insanların bir araya geldikleri tüm yer ve zamanlarda, en kaliteli yemek servisleri ile hizmet sunmayı amaç edinmiştir.



Vizyonumuz Toplu Yemek sektöründe; Etik değerlerden ödün vermeyen hizmet anlayışı ile bütün müşterilerimizi referans tutarak, nitelikli ve eğitime açık personellerimiz ve pozitif enerjimiz ile müşterilerimiz ile bütünleşerek sektörümüzde en iyisi olmaktır.

Misyonumuz; Müşteri ve misafirlerinin istek ve beklentilerine, çalışanlarımız ve ürettiklerimiz ile en sağlıklı şekilde birlikteliğimizin sürekliliğini sağlamak. Hizmet vermekte olduğumuz toplu yemek sektörümüzde güven ve saygınlığı temsil eden inanışımızı sürdürmek. Tüm çalışanlarımız için yüksek yaşam standartları oluşturmak ve bunu korumak.



Üretkenliğe, İşbirliğine ve dayanışmaya dayalı ve bu anlayışımızı destekleyen bir çalışma ortamını oluşturmak. Sürekli büyüme ve gelişmemizden dolayı, istihdam yaratarak mesleki eğitime katkı sağlamak.

Yeteneklerimizi, güçlü yönlerimizi ve yaratıcılığımızı ortaya koyarak; bu özelliklerimizi müşterilerimizin çıkarları doğrultusunda kullanmak olarak görmekteyiz.”dedi.

Günlük olarak 15 bin kişiye yemek yapma kapasitesine sahip olan Osmaniye Yemekçilik sektörünün ayrıca 50 kişiye iş istihdamı sağladığı belirtildi.






  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar