25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5126
EURO35.0007
ALTIN2434.4

Osmaniye Seçmeni Yine 2 - 2 Dedi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye Seçmeni Yine 2 - 2 Dedi
Abone ol
Kesin olmayan sonuçlara göre Osmaniye seçmeni yine 2 2 dedi.
Osmaniye il genelinde, cezaevleri dahil bir 47 sandıkta, 339 bin 114 seçmen oy kullanmak üzere dün, oy kullanmak üzere sandıklara gitmek üzere sabah saatlerinde belirlenen merkezlere gitmeye başladılar.

Mahalle Muhtarları seçmenlere kolaylık göstermek amacı ile oy kullanılacak okulların girişlerine masa kurmak suretiyle, seçmen sandık numaralarını belirten kağıtlarını vermeye çalıştılar.

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara oyunu Esenevler mahallesindeki Ender kolejindeki 1084 numaralı sandıkta ailesi ile birlikte saat: 10.00 sıralarında kullandı.

Belediye Başkanı Kadir Kara, seçimlerin hayırlı sonuçlar getirmesi dileklerinde bulundu.

Ak Parti Osmaniye Milletvekili ve 1. sıra Adayı Dr. Suat Önal, Fakıuşağı mahallesi Dede Korkut İlköğretim Okulunda 1111 nolu sandıkta oyunu kullandıktan sonra, seçimlerin ülke için hayırlı olması dileklerini bildirdi.

MHP Osmaniye Milletvekili ve Milletvekili 2. sıra Adayı Doç. Dr. Ruhi Ersoy ise, ilkokulu okuduğu Karaçay İlkokulu, şimdiki adı ile Şehit Pilot Binbaşı Oğuz Apanoğlu İlkokulunda 1135 numaralı sandıkta saat: 10.30’da annesi 79 yaşındaki Melek Ersoy ile birlikte kullandı.

CHP Osmaniye birinci sıra adayı Nihat Çerçi Çağşak köyü ilkokulundaki 1416 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

Osmaniye’de  Milletvekili seçimleri sakin ve olaysız şekilde geçerken, seçimlerin yapıldığı okulların bahçelerinde ve sandıkların kurulduğu sınıflarda da sakinlik yaşandığı gözlendi.

Seçimlerde oy kullanma işlemleri saat:17.00 itibarı ile sona erdi. Sandıklar açıldı ve Sandık Başkanı ile diğer sandık görevlilerinin gözlemleri ile oy ayrım ve sayım işlemlerine geçildi.

Geniş güvenlik önlemleri altında yapılan oy kullanma ve oy ayrım ve sayım işlemleri sırasında Osmaniye’de herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

Oyların ayrım ve sayımlarının yapılmasının ardından, sonuç listeleri ve oy zarfları polislerin gözetiminde ve yine görevliler tarafından merkez ilçe seçim kuruluna teslim edildi.

İl Emniyet Müdürlüğü görevlileri, sandıkların gönderilmesi konusunda merkezi bilgilendirmek suretiyle, gerekli çalışmaları yaparak sonuçların ilçe seçim kuruluna ulaşmasında gereken titizliği gösterdikleri görüldü.

Osmaniye’de dün gerçekleşen Milletvekilliği seçimleri sonucunda, resmi olmayan sonuçlara göre; Ak Parti Osmaniye’de birinci parti olarak sandıktan çıkarken; Suat Önal ile Mücahit Durmuşoğlu, MHP ise sandıktan ikinci parti çıkarak, Devlet Bahçeli ile Ruhi Ersoy Osmaniye Milletvekili seçildiler.

Bu sonuçlara göre, yine resmi olmayan sonuçlara göre; AK Parti 2 MHP 2

Milletvekili ile Osmaniye’yi temsil haklarını kazandıkları belirlendi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar