28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.346
EURO35.1414
ALTIN2307.1

Osmaniye Ptt'sinden 179. Müşteriye Hediye

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye Ptt'sinden 179. Müşteriye Hediye
Abone ol
Posta ve Telgraf Teşkilatı'nın (PTT) 179. kuruluş yıl dönümü Osmaniye'de çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Posta ve Telgraf Teşkilatı'nın (PTT) 179. kuruluş yıl dönümü Osmaniye'de çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Bu kapsamda, Cebeli Bereket PTT Merkez Müdürlüğü sıra çağrı sisteminden numara alan müşterilerden 179. sırada gişeye başvuran müşteriye, PTT Başmüdürü Abdulkadir Dağdemir tarafından 179. Kuruluş Yıldönümü anısına çeşitli ödüller verildi. 

Ayrıca, Başmüdür Dağdemir ve beraberindeki heyet, Vali Ömer Faruk Coşkun'u makamında ziyaret ederek günün anlam ve önemi konusunda bilgilendirme yaptı.

PTT'nin kuruluşunun 179. yıldönümünü kutlayan Vali Coşkun ise, tüm kurum personeline çalışmalarında başarılar diledi.

PTT Başmüdürü Abdulkadir Dağdemir, açıklamasında Türkiye'nin en köklü kuruluşlarından biri olan PTT'nin bu yıl 179. yaşını kutladığını belirterek, "İki asra yaklaşan tecrübesi ile vatandaşlara hizmet veren PTT AŞ, bir dünya markası olma vizyonu doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor." dedi. 

Ulusal ve uluslararası alanda büyük başarılara imza atarak posta, kargo, lojistik, e-ticaret, bankacılık ve sigortacılık gibi sektörlerde hizmet veren Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketinin, 179 yıllık bilgi ve birikimiyle geleceğe ışık tutuğuna değinen Dağdemir, "Kurulduğu günden bu yana tecrübesi, yenilikçi bakış açısı, kaliteli ve güvenli hizmet anlayışıyla ürün ve hizmet çeşitliliğini arttıran PTT; hayatın her alanında vatandaşların hayatını kolaylaştırıyor.

Türkiye'nin her köşesine daima hizmet götürmeyi ilke edinen PTT, yurt içindeki güçlü ve karar alıcı konumunun yanı sıra Dünya Posta Birliği İdari Konsey Başkanlığı göreviyle de faaliyetlerini sürdürüyor. 2023 hedefleri doğrultusunda Türkiye’nin en köklü kurumlarından biri olarak her geçen gün kendini ve hedeflerini geliştiren PTT, büyüyor, güçleniyor, bir dünya markası oluyor." dedi. 

PTT'nin 2023 hedeflerine ulaşmak için sağlam adımlar atmaya devam ettiğini vurgulayan Dağdemir, şöyle devam etti: "Yaygın işyeri ağı, personeli ve hizmet yelpazesi  ile Ülkemizin en ücra köşelerinde hizmet veren teşkilatımız;İlimiz genelinde de  5 merkez, 1'i mobil 23 şube ve 10 acente olmak üzere toplam 38 işyerinde 192 personel , 53 adet motosiklet, 25 adet araç, 15 adeti il merkezinde olmak üzere toplam 33 adet PTTMatik cihazı ile müşterilerimize kesintisiz hizmet sunmaktadır.

PTT’ nin bu günlere gelmesinde emeği geçen tüm mensuplarımızı  saygı ile anar, süratli, güvenli, kaliteli hizmet verebilmek amacıyla üstün görev anlayışı ile Milletine hizmet etmekten onur ve mutluluk duyan tüm çalışan personel arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Milletimizden aldığımız güç ve güven ile istiklalden istikbale doğru bu kutlu hizmet yolculuğunda 179 yılı geride bırakan bir kuruluşun mensubu olarak şahsım ve personel arkadaşlarım adına Aziz Milletimize  Şirketimize  gösterilen değer ve teveccühten dolayı  saygıyla şükranlarımı sunar, 179'ncu  kuruluş yıldönümünün Ülkemize, Milletimize ve çalışanlarımıza hayırlar getirmesini dilerim."
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar