19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.8416
EURO35.0759
ALTIN2513.4

Osmaniye'nin tanıtımı için hediyeler verildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye'nin tanıtımı için hediyeler verildi
Abone ol
Osmaniye'de otoyol üzerindeki polis uygulama noktasında durdurulan araçların sürücülerine, kentin tanıtımı için çeşitli hediyeler verildi.

Osmaniye'de otoyol üzerindeki polis uygulama noktasında durdurulan araçların sürücülerine, kentin tanıtımı için çeşitli hediyeler verildi.

7 Ocak Osmaniye'nin Düşman İşgalinden kurtuluşunun 96'ıncı yıldönümü etkinlikleri kapsamında, Adana Gaziantep E 90 otoyolu üzerindeki bir dinlenme tesisi önünde, "Osmaniye'yi Uluslararası Tanıtma Derneği" tarafından program düzenlendi.

Hazırlatılan yerfıstığı figürlü anahtarlık, kavrulmuş yerfıstığı ve 'Osmaniye İlini Tanıyalım' başlıklı broşürün bulunduğu 5 bin hediye paketi, dernek üyeleri tarafından diğer şehirlere ait araçların sürücülerine verildi.  



Dernek BaşkanıBahri Çolpan, kentin tanıtımı için bu faaliyeti organize ettiklerini belirterek, "Osmaniye'miz 21 yıllık bir vilayet ama gerçekten tanınmaya ihtiyacı var. Bu yaptığımız etkinliğin Osmaniye'nin tanıtımına bir katkı sağlayacağını düşünüyoruz" dedi. 

Osmaniye adına yapılan her türlü güzel işin yanında beraber ve destekçi olacaklarını belirten Ak Parti Osmaniye milletvekili Dr. Suat Önal, "Otoban üzerinde seyahat eden sürücülerimize yolcularımıza, Osmaniye'mizin tanıtım broşürünü ve meşhur yerfıstığını takdim ederek, kentimizin hafızalarında yer etmeleri için buradayız.

Osmaniye'miz aslında bilinmiyor değil biliniyor ama çok daha iyi bilinmeli.



Kaleler şehri Osmaniye'miz kadim bir yerleşim yeri ve doğa harikası bir bölge. Sadece ulusal değil uluslar arası anlama da tanıtmamız lazım. Bunun içinde böyle bir birliktelik ve beraberlik çok önemli diye düşünüyorum. Katkı sağlayanlara teşekkür ediyorum" diye konuştu. 

MilletvekiliMücahit Durmuşoğlu ise şöyle dedi: "Osmaniye'yi tanıtmak, gelecek kuşaklara daha iyi anlatmak amacıyla bölgemizdeki yerini konumunu, özelliklerini, önceliklerini halkımızla toplumla paylaşmak üzere bizi bir araya getirdiğiniz için dernek başkanı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum.

Osmaniye kadim bir şehir, daha fazla tanıtılması önceliklerinin ve özelliklerinin ortaya çıkartılması amacıyla bu tür etkinliklerin her geçen gün biraz daha fazla yapmak mecburiyetindeyiz.

Osmaniye konum itibariyle gerçekten denize takın mesafede olması, içinden otoban geçmesi, trenin il içerisinden geçmiş olması Osmaniye gelecek anlamda da bölgenin parlayan bir yıldızı olacağına inanıyorum.

Osmaniye sadece bir tarım şehri değil, ayrıca bir sanayi şehri olma yönünde de hızla ilerlemekte bunu memnuniyetle müşahede ediyoruz"

Tanıtım programına, milletvekillerinin yanı sıra, kurum müdürleri, siyasi ve STK temsilcileri, basın mensupları ile dernek üyeleri katıldı. 
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar