25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.4822
EURO34.9401
ALTIN2434.3

Osmaniye MHP, Bahçeli ile buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye MHP, Bahçeli ile buluştu
Abone ol
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Osmaniye İl Başkanı Ahmet Melih Loş, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Merkez İlçe Başkanı Ümmet Kaya, Yönetimi ve Üst Kurul delegeleri MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyeret ederek çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Osmaniye İl Başkanı Ahmet Melih Loş, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Merkez İlçe Başkanı Ümmet Kaya, Yönetimi ve Üst Kurul delegeleri MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyeret ederek çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

Milliyetçi Hareket Partisi Osmaniye İl ve Merkez İlçe Teşkilatı Genel Merkezi ziyaretinden önce MHP Kurucu Genel Başkanı Merhum  Alparslan Türkeş’in kabri başında dua ettiler. 

Daha sonra Anıtkabire giderek Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi istiratgahını ziyaret ettiler. 

Bu ziyaretlerin ardından Genel Merkeze gelen MHP Osmaniye İl ve Merkez İlçe Teşkilatını MHP MYK üyesi Osmaniye Milletvekili Doç. Dr. Ruhi Ersoy karşıladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye çalışmalar hakkında bilgi veren MHP Osmaniye İl Başkanı Ahmet Melih Loş, 2 ay gibi kısa bir sürede yaptıkları faaliyetleri Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye rapor olarak sundu. 

Önümüzdeki günlerde yapacakları faaliyetleri Bahçeli’ye anlatan MHP Osmaniye İl Başkanı Loş, 4 Ocak ilk Ülkücü Şehit Ruhi Kılıçkıran’ın hakka yürüyüşünün yıldönümünde ve  7 Ocak Osmaniye’nin kurtuluşunda Belediyenin etkinlikleriyle beraber İl Teşkilatının da programları olduğunu belirtti.
 
MHP Osmaniye İl Başkanı Ahmet Melih Loş, ilerleyen günlerde tekrar ziyarete geleceklerini ve bu gelişlerinde proje sunacaklarını, ifade ederek Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye  “bizleri kabul ettiğiniz için şahsım ve yönetimim adına sizlere teşekkür ediyorum”diyerek sözlerini tamamladı.

MHP Lideri Devlet Bahçeli ise konuşmasında;  “Osmaniyeli hemşerilerimi burada görmekten mutluluk duyuyorum, hoş geldiniz. Kalbi devlet, millet, vatan, bayrak sevgisiyle atan aziz Osmaniyeli hemşerilerim, kıymetli Yönetim Kurulu üyelerim, öncelikle zor bir göreve talip olduğunuz için sizleri tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun. Bu kutlu davaya hizmet etmek sizlere nasip oldu. Gururla söyleyebilirim ki, Milliyetçi Hareket Partisi’nin dinamik, atılgan, gözü pek, çalışkan, azimli ve inanmış kadroları görev ve sorumluluklarının ziyadesiyle bilincindedir, sizlerde bu kadroların içindesiniz.”dedi.

Bahçeli sözlerinin devamında; “Partimizin ana omurgası olan İl ve İlçe Başkanlarımız ve Yönetim kadroları taşıdıkları tarihi vazifenin, üstlendikleri milli görevin farkındadır. Yeni göreve gelen yönetimlerimiz deyim yerindeyse bir güven, iman ve heyecan tazelenmesi olarak da görülmelidir. Sizler Milliyetçi Hareket Partisi’ni illerinizde temsil etme görevini elde etmişlerdir.

Türk milletinin hizmetindeki bir görevin ve tarihi bir misyonun nöbet değişimi olan kongrelerimiz, 48 yıllık onurlu mazimize, partililerimizin teveccühlerine uygun olarak gerçekleşmiştir. Büyük sonuçlara ulaşmak, yüksek hedeflere yönelmek günlük sorunlara takılmadan, inançlarda ve ülkülerde kırılma yaşamadan istikrarlı, kendisini aşmış şahıslara değil ülkülere odaklanmış dava adamlarının maharetidir. Tarih boyunca büyük davalar, büyük hayalleri olan, isteyen, kendini adayan, rahata ve kolaya eyvallah etmeyen insanların omuzlarında yükselmiştir.”diye konuştu.

Türkiye’nin Milliyetçi Hareket Partisine ihtiyacı olduğunu belirten MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Birlik ve beraberlik içinde kalarak, kimseyi incitmeden, kimseyi kırmadan, kimseye tepeden bakmadan, eğer varsa dargınlık ve kırgınlıkları teker teker telafi ederek herkesi kucaklamanız başlıca isteğimdir. Ülkü sahibi olmanın en önemli ön şartı benliğimizi, şahsi ihtiraslarımızı, dünyevi taleplerimizi yüksek hedeflerin potasında eritebilecek fedakarlığı ispatlamaktan geçmektedir. Sevdamız Türkiye, sevincimiz Türk milleti olmalıdır.Türk-İslam davasının, kutlu bir ruhun neferlerisiniz. Unutmayınız ki, Türkiye Milliyetçi Hareket Partisine, Türkiye sizlere emanettir. Osmaniye’mizde partimizi bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da en iyi şekilde temsil edeceğinize inancım tamdır. Uzak hedefleri kucaklamak, hayal gibi görülen ülkülerin peşinde koşmak, ancak ve ancak gönlü, yüreği, vicdanı, ruhu, heyecanı ve şuuru büyük ülkü erlerinin harcıdır. Bu gönül, bu yürek, bu vicdan, bu ruh, bu heyecan ve şuur hepinizde fazlasıyla mevcuttur. Bu vesile ile siz aziz hemşerilerimi burada görmekten mutluluk duyduğumu ifade ediyorum. Görev alan arkadaşlarımı tebrik ediyor, Osmaniyeli hemşerilerimi en derin sevgi ve muhabbetlerimle selamlıyorum”dedi.

Ziyaret MHP Genel Başkanı Bahçeli ile toplu fotoğraf çekilmesi ile sona erdi.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar