18 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5406
EURO34.7753
ALTIN2488.8

Osmaniye Mehter Takımı Ankara’da!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye Mehter Takımı Ankara’da!
Abone ol
Osmaniye Belediyesi Mehter Takımı, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ‘nin 12’nci Olağan kurultayında muhteşem bir konsere imza attı. 

Osmaniye BelediyesiMehter Takımı, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ‘nin 12’nci Olağan kurultayında muhteşem bir konsere imza attı. 

7 Şubat 2008 tarihinde kurulan Osmaniye Belediyesi Mehter Takımı yurt genelinde verdiği sayısız konserlerine bir yenisini daha ekledi.

MHP’nin 12’nci Olağan Kurultayı için Ankara’ya giden Mehteran Takımı yaklaşık 3 saat boyunca üstün performans sergileyerek binlerce kişiye unutulmayacak anlar yaşattı.    

 

Geçtiğimiz Pazar günü MHP Genel Merkezi önünde ve Ankara Spor Salonunda kurultay öncesi verdiği coşku dolu konser ile tüm vatandaşları hayran bıraktı. Osmaniye Belediyesi Mehteran Takımı’nın seslendirdiği eserlere binlerce kişi Türk Bayraklarıyla eşlik etti.

Kurulduğu günden bugüne repertuarında 40 adet marş ve eser barındıran mehteran takımı her konserinde vatandaşların coşku seliyle karşılaşıyor.

Osmaniye’de ve Türkiye genelinde büyük beğeni toplayan ve talep gören Osmaniye Belediyesi Mehter Takımı üstün performansı ve eserlere olan hakimiyeti ile dikkatleri üstüne çekerken milli ve manevi duyguları coşturmaya da devam ediyor.

Her geçen gün kendini yenileyen ve repertuarını genişleten, 3 sancak, 2 zırh, 3 tuğ, 1 köszen, 3 davulzen, 6 zurnazen, 3 zilzen, 3 nakkarezen, 6 çevgani, 1 çorbacıbaşı ve 1 mehter başından oluşan 3 katlı Osmaniye Belediyesi Mehter Takımı toplam 32 kişiden oluşuyor.



Osmaniye Belediyesi Mehter Takımı aynı zamanda Akdeniz bölgesinde kurulan ilk mehter takımı olarak 10 yıldır hizmet vermeye devam ediyor.

Tüm konserlerde halkın yoğun ilgisini gördüklerini ifade eden Mehter Başı Süleyman Başaran; “Osmaniye Belediyesi personellerinden oluşan mehter takımı kurulduğundan bugüne Osmaniye’de ve ülkenin her bölgesinde konserler verdik. Belediye Başkanımız Sayın Kadir Kara’nın talimatları doğrultusunda repertuarımızı ve takımımızı sürekli geliştiriyoruz. Hedefimiz daha da büyüyerek yurt içinde olduğu gibi yurt dışında da Türk Dünyasına konserler vermek istiyoruz.” Dedi.

Mehteran konserini izleyen vatandaşlar bu görsel güzelliği ve coşku dolu anları bizlere yaşatan Osmaniye Belediyesi’ne minnettarız ifadelerini kullandılar.

OSMANİYE BELEDİYESİ BİNLERCE KİŞİYE YER FISTIĞI İKRAM ETTİ

Osmaniye Belediyesi şehrin tanıtımına katkı sunmaya devam ediyor. Osmaniye Belediyesi, Ankara’da Milliyetçi Hareket Partisi 12. Olağan Kurultayı’nın gerçekleştirildiği Ankara Kapalı Spor Salonu önünde kurduğu ‘Yerfıstığı’nın Başkenti Osmaniye’ standı kurultaya gelen misafirler tarafından yoğun ilgi gördü.

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara’nın talimatları doğrultusunda ‘Milli Duruş Şuhedaya Vefa Millete Beka’ temalı MHP 12. Olağan Büyük kurultayına katılmak üzere 81 ilden gelenlere Osmaniye Yer Fıstığı ikram etti.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar