20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Osmaniye İŞKUR’dan İstanbul’a istihdam

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye İŞKUR’dan İstanbul’a istihdam
Abone ol
Osmaniye Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü İstanbul’da faaliyet gösteren Fırat Plastik Kauçuk San. ve Tic. A.Ş. adlı firmaya 30 kişilik istihdam sağladı.

Osmaniye Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü İstanbul’da faaliyet gösteren Fırat Plastik Kauçuk San. ve Tic. A.Ş. adlı firmaya 30 kişilik istihdam sağladı.

Osmaniye Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen işçi seçme toplantısına çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

İşyeri temsilcisi ve İŞKUR tarafından yapılan mülakat sonucunda çalışmaya hak kazanan kişiler İstanbul’da istihdam edileceği belirtildi. 

Kişilerin beden işçisi mesleğinde 2.5000,00.-TL maaş karşılığında, konaklama ve yemek ihtiyaçları işveren tarafından karşılanmak sureti ile çalışacakları bildirildi.

Toplantıda açıklamada bulunan Osmaniye Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ahmet Altunkaynak; “İstanbul gibi ekonomisi büyük olan bir ilimize Osmaniye İŞKUR olarak istihdam sağlamamız bizim için bir övünçtür.

Başta Osmaniye olmak üzere ülkemizin diğer illerine de yaptığımız ve devam edeceğimiz istihdamlar ile vatandaşlarımızın işsizlik sorununa çözüm olmaya üstün gayret gösteriyoruz.

Gerek resmi kurumlara yaptığımız programlar ile gerekse işyerlerinden gelen talepler doğrultusunda yaptığımız işe yerleştirmeler ile gerçek manada işe muhtaç olan vatandaşlarımıza geçim kaynağı bulmuş olmak bizleri ziyadesi ile memnun etmektedir.

Biz Osmaniye Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ailesi olarak işsiz vatandaşlarımıza ekmek kapısı sağlamak için, onların iş umutlarını, çalışma heveslerini karşılamak adına üstün gayret ve özveri ile çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz.

İş arayan bütün vatandaşlarımız muhakkak İl Müdürlüğümüze kayıt olmalıdır. Kaydı olmayan vatandaşlarımızı da en İl Müdürlüğümüze davet ediyorum.” Dedi.

Düzenlenen programa, Osmaniye Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ahmet Altunkaynak, İş ve Meslek Danışmanları Murat Iışık ve Onur Olcar ile Fırat Plastik Kauçuk San. ve Tic. A.Ş. işyeri yetkilileri katıldı.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar