29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3692
EURO35.044
ALTIN2325.3

Osmaniye İŞGEM Projesi (OSİP) kapsamında

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye İŞGEM Projesi (OSİP) kapsamında
Abone ol
Osmaniye İşgem projesi kapsamında “Kabına sığmayan Kobi’ler” adlı iş geliştirme semineri 17 ağustos 2017 günü Savon Hotel’de yapılacak.

Osmaniye İşgem projesi kapsamında “Kabına sığmayan Kobi’ler” adlı iş geliştirme semineri 17 ağustos 2017 günü Savon Hotel’de yapılacak.

Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen, Sözleşme Makamı, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı AB ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü, AB Mali Programları Daire Başkanlığı olan ve Osmaniye Valiliğinin yürütmekte olduğu Osmaniye İŞGEM Projesi – OSİP kapsamında, 17 Ağustos 2017 Perşembe günü 10:00 – 14:00 saatleri arasında Savon Hotel’de “Kabına Sığmayan KOBİ’ler” İş Geliştirme Semineri yapılacak. 

Merkezi Osmaniye olan OSİP Projesi, Hatay ve Kahramanmaraş illerini de kapsamaktadır.

Üç ilde de düzenlenecek olan “Kabına Sığmayan KOBİ’ler” İş Geliştirme Seminerlerinin ilki 10 Temmuz 2017 tarihinde Osmaniye’de yapılmış olup, ikincisi Hatay’daki girişimcilere yönelik olarak gerçekleştirileceği bildirildi. 

Seminerlerde, illerdeki potansiyel girişimcilere ulaşılarak, onlara İŞGEM  ( İş Geliştirme Merkezi ) kavramı anlatılacak. Ayrıca, konuk girişimcilerde ilham yaratmak, onları yüreklendirmek, potansiyellerini ortaya çıkarmaları için yol göstermek ve girişimcilik motivasyonlarını güçlendirmek amacıyla alanlarında tecrübe ve başarı kazanmış konuşmacılar deneyimlerini ve bilgilerini katılımcılarla paylaşacak. 

Osmaniye İŞGEM Projesi, yenilikçi KOBİ’lere odaklı güçlü bir platformun kurularak Osmaniye İlinin ve çevresinin sosyo-ekonomik gelişimine katkıda bulunmak amacıyla, Osmaniye’de girişimciliğin güçlendirilmesi hedefi doğrultusunda kamu yararını gözeterek geliştirildi. 

Proje kapsamında, Osmaniye İş Geliştirme Merkezi  (İŞGEM) kurulacak ve faaliyete geçirilecek; İŞGEM’de yer alacak olan işletmelerin teknik kapasitelerinin iyileştirilmesi, uzun dönemli sürdürülebilirliklerinin sağlanması, personel eğitimleri, iş planı ve kılavuzlarının geliştirilmesi, İŞGEM için görünürlük ve tanınırlık faaliyetlerinin tasarlanarak uygulanması gibi pek çok faaliyet gerçekleştirileceği kaydedildi. 
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar