25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5027
EURO34.983
ALTIN2436.4

Osmaniye İl Hayvanları Koruma Kurulu toplandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye İl Hayvanları Koruma Kurulu toplandı
Abone ol
Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Osmaniye İl Şube Müdürlüğü Toplantı Salonunda, İl Hayvanları Koruma Kurulu toplantısı yapıldı.
Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Osmaniye İl Şube Müdürlüğü Toplantı Salonunda, İl Hayvanları Koruma Kurulu toplantısı yapıldı.

Vali Yardımcısı Süleyman Yılmaz başkanlığında ki toplantıya, kurul üyeleri; Osmaniye İl Şube Müdürü Nuri Yılmaz, Osmaniye Belediyesi Başkan Yardımcısı Sehavet Arslankurt, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İbrahim Sağlam, İl Halk Sağlığı Müdürü Alper Latif Boz, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Şube Müdürü Musa Aydın, İl Müftülüğü Müftü Yardımcısı Abdülhamit Öveç, Osmaniye Veteriner Hekimleri Odası adına Veteriner Hekim Bünyamin Akın, Kadirli Belediye Başkanlığı Veteriner Hekimi Murat Traş, Düziçi Belediye Başkanlığı Veteriner Hekimi Tuğba Acer, Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi Müdür Yardımcısı Celal Duray Şanal ve Tüysüz Belediye Başkanı Veli Fidan katıldı.

Toplantıda; Kadirli Belediye Başkanlığına ait Sahipsiz Hayvan Barınağı projesinin yapım aşaması ile ilgili kurula yetkililerce bilgilendirme yapıldı. Kadirli Belediyesi temsilcisi tarafından  barınak için gerekli malzemelerin alınmış olduğu belirtilen barınağın  01 Kasım 2015 tarihine kadar inşaatına başlanması kararı alındı. Osmaniye Belediye Başkanlığına ait Sahipsiz Hayvan Barınağı ile ilgili Şube Müdürlüğünce yapılan denetlemelerde tespit edilen eksikliklerin ve vatandaş şikâyet dilekçelerinin gereği olarak yapılması gerekenler kurulca karara bağlandı.

Toplantıda ayrıca; Osmaniye Organize Sanayi Bölgesine sokak hayvanları yararına otomatik suluk yapımındaki katkılarından dolayı, Tüysüz Belediye Başkanına, Orman ve Su İşleri Bakanlığı İl Şube Müdürüne ve OSB Yönetim Kuruluna plaket verilmesine ve Belediye Başkanlıklarının imar planlarında ve izin aşamalarında binaların uygun yerine otomatik suluk yapımının tavsiye edilmesi ile ilgili teklifin uygun görüldüğüne karar verildi.

Toplantı sonrası Osmaniye İl Şube Müdürü Nuri Yılmaz İl Hayvanları Koruma Kuruluna Başkanlık yapan Vali Yardımcısı Süleyman Yılmaz’a ve kurula katılım sağlayan üyelere; Şube Müdürlüğü yerleşkesi içerisinde bulunan Yaban Hayvanları Bakım ve Gözlem Ünitesini gezdirerek buradaki faaliyetler hakkında bilgi verdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar