19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.339
EURO35.1931
ALTIN2245.7

Osmaniye Ekonomi Değerlendirme Toplantısı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye Ekonomi Değerlendirme Toplantısı
Abone ol
Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi'nde (OOSB) Ekonomi Değerlendirme Toplantısı yapıldı.

OsmaniyeOrganize Sanayi Bölgesi'nde (OOSB) Ekonomi Değerlendirme Toplantısı yapıldı.

Toplantıya ValiÖmer Faruk Coşkun, Vali YardımcısıMuammer Balcı, İl Genel Meclisi BaşkanıMehmet Altun, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri ve sanayiciler katıldı. 

İlk olarak konuşan Vali Ömer Faruk Coşkun, Türkiye'nin sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda gelişmiş olmasının ne kadar elzem olduğuna, 15 Temmuz darbe girişimiyle bir kez daha şahit olunduğunu belirterek, "Ülke ekonomisini kriz ortamına sürüklemeyi amaçlamış bu darbe girişimi, hükümetimizin aldığı tedbirler, teşvik paketleri ve düzenlemelerle bertaraf edilmiş olsa da tehlike henüz atlatılmış değildir. Bize düşen ekonomik anlamda dünyanın gelişmiş 10 büyük ülkesi arasına girmek ve bu hedef doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürmektir. Bu anlamda tüm kesimler elini taşın altına koymak zorundadır. Bilindiği üzere kamu yatırımlarının takibini, il koordinasyon kurulu marifetiyle yapmaktayız. Kamu yatırımları dışındaki ekonomik faaliyetlerin koordinasyonunu ise bu ve benzeri toplantılarla takip etmeye, değerlendirmeye çalışıyoruz" diye konuştu. 

Sözlerinin devamında, Osmaniye’de yaşayan vatandaşların değerleri ve beklentileri doğrultusunda yapısal dönüşümleri gerçekleştirip ekonomik refah ve huzur düzeyini arttırmak için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Vali Coşkun, "Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da ekonomi ile ilgili gerçekleştireceğimiz faaliyetleri, atacağımız adımları sanayicilerimizle istişare ederek, ortak bir akılla gerçekleştirmeyi hedefliyoruz.

Yürütülen bu çalışmaların meyvesini yakın zamanda alacağımıza inanıyorum. Aynı geminin içerisinde yol alan yolcular olarak Osmaniye kazanırsa Türkiye’nin, Türkiye kazanırsa yeryüzünün bütün mazlumlarının kazanacağı bilinci ve şuuruyla, toplantıya katılımınız ve katkılarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, toplantımızın Osmaniye’miz için hayırlı ve bereketli işler yapmaya vesile olacak bir toplantı olmasını diliyorum." dedi.



 Vali Coşkun'un konuşmasının ardından Osmaniye KÜSİ İl Temsilcisi Doç. Dr. Önder Kaşka Kamu, Üniversite, Sanayi İşbirliği (KÜSİ) Faaliyetlerini anlatan bir sunum yaptı.

Toplantının devamında konuşan Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Mücahit Çelik ise Türkiye genelinde başlatılan rehberlik ve denetleme faaliyetleri ile ilgili bilgi verdi. Konuşmaların ardından toplantı sona erdi.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar