19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.3411
EURO35.2089
ALTIN2248.4

Osmaniye'de Tüm Taraftarlar Tek Yürek Oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye'de Tüm Taraftarlar Tek Yürek Oldu
Abone ol
Osmaniye Belediyesi, Fenerbahçe basketbol takımının oynayacağı THY Avrupa Ligi Dörtlü final maçı için Cumhuriyet Meydanına dev ekran kurdu.

Osmaniye Belediyesi, Fenerbahçe basketbol takımının oynayacağı THY Avrupa Ligi Dörtlü final maçı için Cumhuriyet Meydanına dev ekran kurdu.  

Fenerbahçe, Yunanistan temsilcisi Olympiakos'u 80-64 kazanarak tarihinde ilk kez şampiyon oldu.

Cumhuriyet meydanını dolduran taraftarlar maç boyunca hep birlikte marşlar söyleyerek tezahürat ettiler.

Maç öncesi kısa bir konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Azizoğlu; “Spora gönül vermiş Osmaniyeli genç kardeşlerimizden gelen talepler üzerine Sayın Belediye Başkanımız Kadir Kara’nın talimatları doğrultusunda dev ekran kurup sizlerle bir araya geldik.



Osmaniye Belediyesi olarak Fenerbahçe’ye başarılar diliyor ve bu güzel finali halkımızla birlikte paylaştığımız için gururluyuz. Tüm katılımcılara teşekkür ediyorum.” dedi.  

Genç Fenerbahçeliler Grubu Osmaniye Temsilcisi  Yakup Akgül  ise yaptığı konuşmasında; “Bizler Genç  Fenerbahçeliler olarak Türkiye genelinde bulundukları il ve ilçelerde belediyelerden meydanlarda dev ekran talebinde bulunmuştuk.

Sağ olsun Belediye Başkanımız Kadir Kara, bizleri ve bu muhteşem taraftarı kırmayarak talebimize olumlu cevap verdi.

Sunduğu dev ekran hizmetiyle şampiyonluk coşkusunu Cumhuriyet Meydanın da binlerce kişinin katılımıyla bizlere yaşattı.



Şahsım, Osmaniye Genç Fenerbahçeliler ve bütün Osmaniyeli Fenerbahçeliler adına Belediye Başkanımız Kadir Kara’ya çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Final maçını dev ekranda izlemeye gelen amatör futbolcu Utku Kaan Taşçı; “Öncelikle Belediye Başkanımız Kadir Kara’ya böyle bir imkanı sunduğu ve böyle bir organizasyon yaptığı  için teşekkür ediyorum.

Bir Beşiktaşlı olarak şunu söylemek istiyorum bugün tüm gönlümüz Fenerbahçe ile birlikte oldu.

Cumhuriyet Meydanında Fenerbahçelisi, Beşiktaşlısı, Galataraylısı hep birlikte tek yürek olduk. Beraber şampiyonluk sevincini kutladık.” şeklinde konuştu.

Fenerbahçe'nin kupayı kazanmasıyla birlikte taraftarlar şampiyonluk marşları söylerken, araçlarıyla oluşturdukları konvoyda Fenerbahçe bayrakları ile şehir turu attı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar