28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3177
EURO35.1247
ALTIN2293.4

Osmaniye'de Protokol Halkla Bayramlaştı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye'de Protokol Halkla Bayramlaştı
Abone ol
Osmaniye’de protokol mensupları ile halkla Bayramlaşma töreni, Bayramın birinci günü saat: 10.00’da gerçekleşti.
Osmaniye’de protokol mensupları ile halkla Bayramlaşma töreni, Bayramın birinci günü saat: 10.00’da gerçekleşti.

Cumhuriyet Meydanı’ndaki bayramlaşma törenine; Vali Kerem Al, Ak Parti Osmaniye Milletvekilleri Suat Önal, Mücahit Durmuşoğlu, MHP Milletvekili Ruhi Ersoy, Garnizon Komutan Vekili Topçu Albay Mehmet Rauf Kocatürk, Belediye Başkanı Kadir Kara, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Büyükalaca, İl Jandarma Komutan Vekili Jandarma Yarbay Cem Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, Siyasi Parti ve Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.



Bayramlaşma töreninde bir açıklama yapan Vali Kerem Al; "Kültürümüzde çok önemli bir yeri olan dini bayramlarımızdan Ramazan Bayramı’na kavuştuk. Ramazan bayramını, milletçe, gönül rahatlığı içerisinde kutlamak istiyoruz ama maalesef çevremizdeki terör belası buna gölge düşürüyor. Dileğim o ki bu terör belasından bir an önce kurtulup bayramları ağız tadıyla kutlarız. Bayramların gönül seferberliğine vesile olması gerekliliğinden yola çıkarsak, Bayramlarda tüm Osmaniyelilerin, özellikle de düşkünlerin, yetimlerin, fakirlerin ziyaret edilerek onların gönüllerinin hoş edilmesini önemsiyoruz. Bu vesile ile tüm Osmaniyeli hemşehrilerimin Ramazan bayramını tebrik ediyorum”dedi.

Bayramlaşma programı sırasında Vali Kerem Al, çocuklara da bayram harçlığı vererek onlarla yakından ilgilendi.

Cumhuriyet Meydanı’ndaki bayrama programının ardından Vali Kerem Al ve protokol mensupları Özden Kardeşler Huzurevi’ni ziyaret etti.



Huzurevi sakinleriyle bayramlaşıldıktan sonra, İl Müftüsü Ramazan Çortul yaptığı konuşmada; Yüce Allah'ın bayramlarda iyilik ve bağışlarının bol olduğunu belirterek, böyle mübarek günlerde büyüklerin ziyaret edilmesinin önemini vurgulayarak, tüm Huzurevi sakinlerinin bayramını kutladı.

Vali Kerem Al ile eşi Beyhan Al, protokol mensupları ile birlikte Huzurevi sakinleri ile sohbet etti, onların sorunlarını dinledi.

Huzurevi sakinlerinin şiirler okuması, şarkılar söylemesi ile renkli geçen bayramlaşma töreninin sonunda Vali Kerem Al, Huzurevi sakinlerinin Bayramını kutlayarak, sağlıklı, huzurlu ve mutlu yaşam dileklerini bildirdi.

Huzurevi’ndeki Bayramlaşma programının ardından, Osmaniye Polisevi’ne geçilerek burada da İl Emniyet Müdürlüğü personeli ile bayramlaşma töreni düzenlendi.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar