29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3776
EURO35.0442
ALTIN2325.4

Osmaniye'de Oda ve Borsalar bir araya geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye'de Oda ve Borsalar bir araya geldi
Abone ol

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kanunu gereğince; ilimizde bulunan Oda ve Borsalar tarafından mesleki konularda görüş oluşturmak amacıyla, dört ayda bir müştereken yapılması zorunlu olan Oda-borsa istişare toplantısının ilki, OsmaniyeTicaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde Royalton Hotel'de gerçekleştirildi.

Toplantıya; Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Devrim Murat Aksoy, Meclis Başkanı Mustafa Demir, OTSO yönetim kurulu, meclis üyeleri ve personelleri, Osmaniye Ticaret Borsası Başkanı Sait Çenet, Meclis Başkanı Oktay Sancar, OTB Yönetim kurulu ve meclis üyeleri, Kadirli Ticaret Odası Başkanı Mehmethan Yüksel, Meclis Başkanı Mustafa Çetin Kollu, KTO yönetim kurulu ve meclis üyeleri, Kadirli Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Balcılar, Meclis Başkanı Seyfettin Öztok, KTB yönetim kurulu ve meclis üyeleri katılım sağladı. 

İftar programı olarak düzenlenen  toplantıda;  açılış konuşmasını OTSO Başkanı Devrim Murat Aksoy gerçekleştirdi. 

OTSO Başkanı Aksoy konuşmasında;  “5174 sayılı TOBB Kanunu uyarınca ilimizde yer alan  oda ve borsalarımız arasında, mesleki konularda görüş oluşturmak maksadıyla, müştereken toplanmış bulunmaktayız. Kanuna göre 4 ayda bir toplanma zorunluluğu bulunan  müşterek toplantılar,Oda ve borsalarımız arasında dönüşümlü olarak gerçekleştirilecektir” dedi. 

 OTSO Başkanı Aksoy; "Hepimizin bildiği gibi Oda ve Borsalar olarak seçimlerimizi yeni tamamladık ve göreve başladık. Bu sebeple bu toplantımızın  ilk tanışma toplantısı olmasına istinaden hem tanışalım, hem de görüşlerimizi paylaşalım" şeklinde konuşmasını sürdürerek katılımlarından dolayı Oda ve Borsa Başkan ve Üyelerine teşekkür etti.

Programa katılan tüm  katılımcılar tek tek kendilerini tanıtarak, görüşlerini paylaştılar.

Program iftar yemeğiyle birlikte son buldu. 
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar