29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.397
EURO35.0643
ALTIN2326.7

Osmaniye Belediyesinden “Kadınlar Günü” Programı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye Belediyesinden “Kadınlar Günü” Programı
Abone ol
Osmaniye Belediyesi “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” nedeniyle özel bir program gerçekleştirdi.
Osmaniye Belediyesi “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” nedeniyle özel bir program gerçekleştirdi.

Osmaniye Belediyesinin Gala tesislerinde düzenlediği programda, Belediye Başkanı Kadir Kara, davetlileri eşi Nihal Kara ile birlikte salon girişinde menekşe hediye ederek karşıladı.

Toplumun her kesiminden yoğun katılımın gerçekleştiği programa katılanlara Başkan Kadir Kara teşekkür etti.

Tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayan Başkan Kadir Kara, son zamanlarda kadına yönelik şiddetin, istismarın ne yazık ki arttığını ifade etti.

Türkiye’nin çeşitli yerlerinden devamlı olarak kadına yönelik şiddet haberlerinin geldiğini dile getiren Başkan Kara, “Dünyanın her yerinde kadına yönelik şiddet ne yazık ki oluyor. Biz yöneticilerin görevi ise bu şiddete, istismara dur demek için tedbirler almak zorundayız. Daha yakın zaman içerisinde hepimizin Özgecan ile canımız yandı. Bu tip olaylar bu topluma yakışmıyor. Bizler toplumsal duyarlılığımızı göstermemiz gerekiyor.” dedi.

Osmaniye Belediyesi’nin düzenlediği ‘Mutlu Kadın Mutlu Şehir 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ özel programına katılımın yüksek olması dikkat çekti. Salonun tamamının dolduğu etkinlikte toplumun tüm kesimlerinden katılımcı kadınların olması ile kadınlar arasındaki birlik ve beraberliğe güzel bir örnek teşkil etti.

Başkan Kadir Kara da konuşmasında bu birlikteliğe dikkat çekerek şunları söyledi: “Bugün burada toplumun her kesimini temsil eden kadınlarımız bir olmuşlar, bu duyarlılığı bu programla ortaya koymuşlar. Ben sizlere çok teşekkür ediyorum ve karşınızda saygıyla eğiliyorum. Bu şehrin yerel yöneticisi olarak her zaman yanınızda olacağıma söz veriyorum”

Başkan Kadir Kara’nın konuşmasının ardından Osmaniye Musiki Derneği Belediye Korosu programa katılan kadınlara muhteşem bir konser verdi.

Programa Belediye Başkanı Kadir Kara ve eşi Nihal Kara’nın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Fatma Teke, Ayşe Argun, Sehavet Arslankurt, Baro Başkanı Dilem Aksoy, kamu kuramlarının kadın yöneticileri, kadın mahalle muhtarları ve azaları, çeşitli siyasi partilerin kadın kolları başkan ve yöneticileri, kadınlara yönelik kurulan sivil toplum kuruluşları temsilcileri, fıstık işletmelerinde çalışan kadınlar, bayan basın mensupları ile belediyede çalışan kadınlar katıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar