16 Nisan, 2024, Salı
DOLAR32.4357
EURO34.4432
ALTIN2489.8

Oryantiring İl Müsabakaları tamamlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Oryantiring İl Müsabakaları tamamlandı
Abone ol
OSMANİYE Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Oryantiring İl Temsilciliği'nin okul sporları kapsamında organize ettiği ve iki gün süren Oryantiring İl Müsabakaları Korkut Ata Üniversitesi'nde yapıldı.
OSMANİYE Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Oryantiring İl Temsilciliği'nin okul sporları kapsamında organize ettiği ve iki gün süren Oryantiring İl Müsabakaları Korkut Ata Üniversitesi'nde yapıldı.


Karacaoğlan Yerleşkesi’nde toplam 120 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen müsabakalar iki gün sürdü.


Oryantiring İl Müsabakalarında farklı kategorilerde öğrenciler Karacaoğlan Yerleşkesi’nde belirlenen alanlardaki hedefleri bulmak için ter döktü. Müsabakaların ilk gününde öğrenciler kıyasıya yarıştı. Müsabakaların sonunda küçük bayanlarda 75. Yıl Ortaokulu birinci, Özel Ender Koleji ikinci olurken, üçüncülük derecesi çıkmadı. Küçük erkeklerde birinci 80. Yıl Ortaokulu, ikinci 75. Yıl Ortaokulu, üçüncü Remzi Özer Yatılı İlköğretim Bölge Okulu; yıldız bayanlarda birinci 75. Yıl Ortaokulu, ikinci 80. Yıl Ortaokulu, üçüncü Özel Ender Koleji, yıldız erkeklerde ise 80. Yıl Ortaokulu birinci, Remzi Özer Yatılı İlköğretim Bölge Okulu ikinci olurken Özel Ender Koleji üçüncü oldu.


Müsabakaların ikinci gününde lise öğrencileri yarıştı. Müsabakalarda genç bayanlarda Kadirli Gülten Ali Ziyan Anadolu Lisesi birinci, Tosçelik Sosyal Bilimler Lisesi ikinci, Ticaret Meslek Lisesi üçüncü oldu. Genç erkeklerde geçen yıl Sakarya’da yapılan Türkiye Şampiyonasında dördüncü olan Osmaniye Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi birinci olurken, Kadirli Gülten Ali Ziyan Anadolu Lisesi ikinci, Tosçelik Sosyal Bilimler Lisesi üçüncü oldu.


Müsabakalarda derece alan okul takımlarına madalyaları ve kupaları Oryantiring İl Temsilciliği yetkilileri ve öğretmenler tarafından takdim edildi.


Oryantiring İl Temsilcisi Mustafa Köşeli iki gün süren il müsabakalarının sonunda şu ifadeleri kullandı:


"Osmaniye’mizdeki 9 okuldan 120 öğrencinin katılımı ve 12 hakemin görev aldığı müsabakalar küçük, yıldız ve genç kız, erkek olmak üzere yapıldı. İl müsabakalarında kategorilerde birinci, ikinci ve üçüncü olan takımlarımıza kupa ve madalyalarını takdim ettik. İl Müsabakaları Kategorilerimizde birinci olan okullarız Mayıs ayının ilk haftası Adana ve Mersin’de yapılacak grup müsabakalarına katılmaya hak kazanacak ve burada derece elde eden takımlarımız olursa Nevşehir ve Kırşehir’de yapılacak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanacaklar. Geçen yıl  olduğu gibi bu yıl da kapılarını bizlere açan Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Büyükalaca’ya ve yönetimine teşekkür ediyoruz."


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar