29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3752
EURO35.0414
ALTIN2325.3

Öldürülen Toprak’ın Kardeşi; “İftiralar Bizi Üzüyor!”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Öldürülen Toprak’ın Kardeşi; “İftiralar Bizi Üzüyor!”
Abone ol
Osmaniye’de sanayi esnaflarından Şıh Mehmet Toprak’ın öldürülmesinin ardından, bazı basın organlarında çıkan haberlere Toprak ailesi tepki gösterdi.
Osmaniye’de sanayi esnaflarından Şıh Mehmet Toprak’ın öldürülmesinin ardından, bazı basın organlarında çıkan haberlere Toprak ailesi tepki gösterdi.

Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti’nde basın toplantısı yapan merhum Şıh Mehmet Toprak’ın kardeşi Kemal Toprak, abisinin ölümünün ardından bazı basın organlarında çıkan haberlerin yalan ve iftira olduğunu söyledi.

Osmaniye Sanayisi’nde esnaflık yapan Şıh Mehmet toprak 2 Haziran 2015 günü akşam saatlerinde arıza yaptığı iddia edilen bir aracı tamir etmek üzere otomobil ile işyerinden ayrılmış, ertesi günü de evine gelmeyince oğlu Ali Toprak tarafından Emniyet Müdürlüğü’ne kayıp başvurusu yapılmıştı.

Toprak’ın otomobili 19 Ağustos 2015 tarihinde Hasanbeyli ilçesi Kalecik köyü yakınlarındaki bir uçurumdan yuvarlanmış halde bulunmasının ardından polis olayla ilgili Haydar K. İle Mehmet G. İsimli iki kişiyi gözaltına almıştı.

Zanlıların ifadeleri doğrultusunda  Şıh Mehmet toprak’ın cesedi Toprakkale ilçesinde bir arazide toprağa gömülü olarak bulunmasının ardından otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumuna gönderilmişti.

Olayla ilgili olarak merhumun eşi  ile oğlu da gözaltına alınmış, katil zanlıları ile birlikte 4 kişi tutuklanarak cezaevine konulmuştu.

Merhum Şıh Mehmet toprak’ın kardeşi Kemal Toprak Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti’nde yaptığı açıklamada; “Ağabeyimle ilgili bazı gazetelerde yazılanlar tamamen asılsız ve iftiradır. “Gelinini taciz etti”sözü ise tamamen asılsız olup, bu konuda yasal haklarımızı arayacağız. Biz 35 yıldır Osmaniye sanayisinde esnaflık yapıyoruz. Bir iftira olayı yaşıyoruz, ağabeyimi tuzağa düşürdüler.

Ne amaçla öldürüldüğünü hala anlayabilmiş değiliz. Yine bazı gazeteler ağabeyimin cesedinin toprağa verildiğini yazıyor. Cenaze hala Adana Adli Tıp Kurumunda bulunmaktadır, cesedi görmedik bile nasıl toprağa verelim.

Ağabeyimin cenazesini Adana Adli Tıp Kurumundan almaya ve toprağa vermenin uğraşını verirken, ailemize atılan bir iftira bizlere derinden üzmüştür. Şu anda olayla ilgili 4 kişi Cezaevinde bulunuyor, cinayetle ilgili polis gerekli çalışmaları yürütüyor. Bizi en çok üzen ise ailemize yapılan iftira olmuştur.”dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar