19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.3449
EURO35.2217
ALTIN2247.2

Okul Müdürü’ne veda programı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Okul Müdürü’ne veda programı
Abone ol
Osmaniye Merkez Salih Bahçeli İlkokulu Müdürü Ali Kızıl’ın emekli olması nedeniyle Okul Aile Birliği tarafından okul bahçesinde veda töreni düzenlendi.
Osmaniye Merkez Salih Bahçeli İlkokulu Müdürü Ali Kızıl’ın emekli olması nedeniyle Okul Aile Birliği tarafından okul bahçesinde veda töreni düzenlendi.


Veda programına katılan İl Milli Eğitim Müdürü  Kadir Kılıç törende  yaptığı konuşmada; "Yarım asır´a yaklaşan hizmetinin sonunda büyük bir onur ve gururla, şerefle meslek hayatın dan törenle uğurlanmak inşallah bizlere de nasip olur.  Bende meslek hayatımın sonunda aynı Ali Kızıl hocam gibi, gıpta ettiğim bir şekilde dostlarım ve meslektaşlarım tarafından böyle uğurlanmayı arzu ederim. Bugün değerli hocamızı sadece kanun gereği yasa gereği emekli ediyoruz ama ne zaman arzu eder isterse okulumuzu, gönlümüzü, yuvamızı kalbimizi ona sonuna kadar açıyoruz. Hocam, yolun açık olsun, hayırlı ve uğurlu olsun diyorum" dedi.


Milli Eğitim Müdürü Kılıç yaptığı konuşmadan sonra eğitime uzun yıllar hizmet veren Ali Kızıl’a Okul Aile Birliği tarafından hazırlanan plaket verdi.


Emekliye ayrılan  Okul Müdürü Ali Kızıl ise yaptığı konuşmada, "Hedefsiz insan olmuyor. Hangi meslekte olursak olalım mutlak suretle hedefe ulaşmak için bir hedefimiz olacak. İşte bu hedefe ulaşmanın mutluluğunu değerli aileme çocuklarıma özellikle okul aile birlikleri koruma derneklerine ve birlikte çalıştığım arkadaşlarıma borçluyum. Yoksa bende 46 yıl değil de 25 yıl sonra ayrılabilirdim. Ama hedefimde öğretmenlik vardı onu başardım, hedefimde 65 yaş vardı onu başardım. Ve bu başarıyı birlikte çalıştığım öğrencilerime velilerime, öğretmen arkadaşlarıma ve mülki idarede birlikte çalıştığım insanlara borçluyum. Bugünde bizi yalnız bırakmayan saygı değer insan çok sevdiğim insan il Milli Eğitim Müdürüme hoş geldiniz diyorum. Bugün için nokta koyuyorum ama gönlüm hep sizlerle" dedi.


Veda programına İl Milli Eğitim Müdürü  Kadir Kılıç, Okul Müdürleri, Okul Aile Birliği Üyeleri, Öğretmenler, Öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar