25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5027
EURO34.983
ALTIN2436.4

Okul Birincilerine Altın

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Okul Birincilerine Altın
Abone ol
Osmaniye Merkez Necip Fazıl Kısakürek Anadolu İmam Hatip Lisesinde okul birincileri altınla ödüllendirildi.
Osmaniye Merkez Necip Fazıl Kısakürek Anadolu İmam Hatip Lisesinde okul birincileri altınla ödüllendirildi.

Osmaniye merkezde eğitim ve öğretim veren Necip Fazıl Kısakürek Anadolu İmam-Hatip Lisesinde karne töreninde, okul birincisine altın takıldı.
 
Necip Fazıl Kısakürek Anadolu İmam-Hatip Lisesi öğrencisi Taha Hüseyin Kanat’a karne töreninde başarıyı teşvik amacıyla altın takıldı.

Necip Fazıl Kısakürek Anadolu İmam-Hatip Lisesi Okul Müdürü Ekrem Gök törende yaptığı konuşmadra; “Kıymetli İşadamlarımız, Değerli Okul Aile Birliği Başkanımız Ömer Bahçeci ve Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Kıymetli Öğretmenlerimiz, Sevgili Öğrencilerimiz. İmam-Hatip Lisesi öğrencisi olarak, geleceğin toplum liderleri olma görevi sizlerle şekillenecektir. Okulumuzun ilk yarıyıl programında bizleri yalnız bırakmayan kıymetli haziruna teşekkür eder, okulumuza ve öğrencilerimize her türlü emeğini esirgemeyen Okul Aile Birliğine,  işadamlarımıza da şükranlarımızı arz ederim. Okul birincisi Taha Hüseyin Kanat’a; işadamımız Murat Yahşi, altın takdim edecektir. İkinci Dönem sonu Karne programı için şimdiden; 1. ye, 2. ye, 3. ye’de  altın sözünü almış olduk. Sizlerin Kur’an-ı Kerim ve Arapça derslerinin yanı sıra diğer derslerde de başarıyı yakalamanızı gönülden istiyoruz. Başarılı olan öğrencilerimize şimdiden sürpriz hediyeler olacağını Okul Aile Birliği Başkanımız Ömer Bahçeci’de bizlerle paylaşmıştır. Okulumuz, çeşitli etkinlikler ve başarılarını, kendinden söz ettirmeye sizlerle devam edecektir.’’ dedi.
 
Okul 1.sine, 2.’sine, 3:süne plaket, takdirname, onur belgeleri verildi. Okulda, sosyal etkinlik yapan; tiyatro, spor gibi çeşitli alanlarında katkı sağlayan öğrencilere onur belgesi verildi.
 
Necip Fazıl Kısakürek Anadolu İmam-Hatip Lisesinin, 2014 yılında açılmış olduğu ve  ilk madalyasını ve kupasını Bocce dalında il 3. sü olarak aldığı anımsatıldı.
 
Yetkililer, ikinci dönem tiyatro çalışmalarının devam edeceğini, “Zararlı Alışkanlıklar’’ konusunda tiyatronun sahneye taşınacağının haberi verildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar