29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3762
EURO35.0141
ALTIN2325.4

OKÜ’de satranç turnuvası sonuçlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
OKÜ’de satranç turnuvası sonuçlandı
Abone ol
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi  kulüplerinden Satranç Kulübü ile Bilim ve Akıl Oyunları Kulübü tarafından satranç turnuvası düzenlendi.

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi  kulüplerinden Satranç Kulübü ile Bilim ve Akıl Oyunları Kulübü tarafından satranç turnuvası düzenlendi.

Türkiye Satranç Federasyonu Osmaniye İl Temsilciliği, Gençlik ve Spor Bakanlığı Osmaniye İl Müdürlüğü ve Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığı’nın katkılarıyla gerçekleşen 2. Ödüllü Satranç Turnuvası ödül töreni FEF Satranç Salonunda düzenlendi.

4-5 Aralık 2019 tarihlerinde Fen-Edebiyat Fakültesi Satranç Salonu’nda düzenlenen turnuvaya üniversite  öğrencileri, idari ve akademik personelleri katıldı.



44 sporcunun mücadele ettiği ve 2 gün boyunca kıyasıya rekabete sahne olan turnuvada; Şampiyonluğu FEF Tarih Bölümü öğrencisi Cüneyt Ergüleç, ikinciliği İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencisi Ferhat Yaşar, üçüncülüğü ise İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencisi Mehmet Ali Öğredik kazandı.

Ayrıca katılımcılar arasında en yüksek dereceyi elde eden kız öğrenciye verilen şampiyonluk ödülünü Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümü öğrencisi Semah Abdulsalam kazandı.

Ödül töreninde kısa bir konuşma da gerçekleştiren Prof. Dr. Eyyüp Tel, “Satranç oynamak genel zeka, kendi kendini kontrol ve analitik yeteneği arttırıyor. Satranç bir mücadele yönetimidir. Yönetim becerisidir. Yönetim sanatıdır. Bunun hiçbir zaman unutulmaması gerekiyor.

Satranç Turnuvasının düzenlenmesinde bize en büyük desteği sağlayan OKÜ Rektörü Prof. Dr. Murat Türk’e, değerli hocalarımıza, katılım gösteren Üniversitemizin saygıdeğer akademik, idari personeli ile Üniversitemiz öğrencilerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Dereceye giren öğrencilere nakit ödül, kupa ve madalyalarını OKÜ Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Eyyüp Tel takdim etti.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar