20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2499.5

OKÜ’de Rehber Öğretmenlerle toplantı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
OKÜ’de Rehber Öğretmenlerle toplantı
Abone ol
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi yönetimi rehber öğretmenlerle kalvaltıda bir araya geldi.
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi yönetimi rehber öğretmenlerle kalvaltıda bir araya geldi.

OKÜ yönetimi tarafından öğrencilere üniversite tercihinde rehberlik eden lise öğretmenlerine yönelik düzenlenen kahvaltı Üniversitemiz Lezzet Vadisi’nde düzenlendi.

OKÜ Rektörü Prof. Dr. Murat Türk’ün öncülüğünde senato üyelerinin de katıldığı toplantı da rehber öğretmenlere içerisinde OKÜ tanıtım materyallerinin yer aldığı çantalar takdim edildi.

Kahvaltıya başta OKÜ Rektörü  Prof. Dr. Murat Türk olmak üzere Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sabri Ulukanlı, İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik, Genel Sekreter Mustafa Sadıkoğlu, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Eyüp Tel, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeynep Türk, Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ayşe Tülin Öz, Kadirli Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nermin Bahşi, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Okt. Dr. Serpil Uçar, Osmaniye Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Güler Yalçın, Bahçe Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Bülent Yanıktepe, Kadirli Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Sedat Gökfidan, Düziçi Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Alaeddin Yörük ve Erzin Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Behçet Dündar katıldı.

Kahvaltıya katılan İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik, “Aynı yılda kurulan Üniversitelere baktığımızda emsallerine göre hızla büyüyen ve gelişen bir Üniversitenin Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi olduğunu çok rahat bir biçimde gözlemliyoruz. İlimizin lokomotifi konumunda olan Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi’nin ilimizle daha da büyümesi için kurumların birbirlerini desteklemesi gerekiyor. Bu anlamda biz de Üniversitemizi öğrencilerimize iyi tanıtabilmemiz için önce Üniversiteyi iyi tanımalıyız.”diye konuştu.

Kahvaltı sonrasında rehber öğretmenlere Üniversite  hakkında bilgiler veren OKÜ Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, “Amacımız gördüğünüz, gezdiğiniz bir Üniversiteyi daha rahat bir biçimde
öğrencilerinize anlatmanızı sağlamak. Üniversitemizin farklılıklarını ortaya çıkartıp tercih sırasında aramalarda Üniversitemizin ismini ön sıralara taşımak istiyoruz. Rehber öğretmenlerimiz bizim için önemli çünkü öğrencilerin doğru meslek seçiminde çok önemli bir rol oynuyor.‘dedi.

Kahvaltı sonrasında gerçekleşen söyleşi de Rehber Öğretmenlerin sorularını da yanıtlayan OKÜ Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, OKÜ’nün kapısının herkese açık olduğunu ifade ederek kahvaltıya katılan tüm öğretmenlere teşekkür etti.

Kahvaltı sonrasında kahvaltıya katılan rehber öğretmenlere Üniversite kampüsü gezdirildi.

Üniversite  Öğrenci Yaşam Merkezi, Celil Atasever Oyuncak Müzesi, Planetaryum ve Mühendislik Fakültesi’ni Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sabri Ulukanlı anlatırken, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi hakkında bilgileri ise İİBF Dekanı Prof. Dr. Prof. Dr. Zeynep Türk aktardı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar