25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5159
EURO34.9689
ALTIN2434.4

OKÜ’de “Bilgi kaynaklarına erişim” eğitimi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
OKÜ’de “Bilgi kaynaklarına erişim” eğitimi
Abone ol
Osmaniye korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından 27 Mart – 02 Nisan Kütüphaneler Haftası nedeniyle “Bilgi kaynaklarına erişim” oryantasyon eğitimi yapıldı.
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından 27 Mart – 02 Nisan Kütüphaneler Haftası nedeniyle “Bilgi kaynaklarına erişim” oryantasyon eğitimi yapıldı.

OKÜ Öğrenci Yaşam Merkezi konferans salonunda düzenlenen etkinliğe; OKÜ Rektörü  Prof. Dr. Murat Türk’ün yanı sıra Üniversite  Genel Sekreteri Mustafa Sadıkoğlu, Daire Başkanları ile çok sayıda Üniversite  personeli katıldı.

Oryantasyon Eğitimi’nin açılış konuşmasını Üniversite Rektörü Prof. Dr. Murat Türk yaptı.

'Bilgiye, bilime gönül vermiş herkesle beraber Kütüphane çalışanlarının bu sene 53. kutlanan Kütüphane Haftası”nı kutluyorum.' diyerek sözlerine başlayan Rektör  Prof. Dr. Türk, OKÜ Öğrenci Yaşam Merkezi Türkiye’nin en fazla kapalı alana sahip kütüphanesi çatısı altında hitap etmekten gurur duyduğunu ifade etti.

Okumak için illa öğrenci ya da başka biri olmak gerekmiyor çünkü insan okur diyerek sözlerine devam eden Üniversite  Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, “okumak için hiçbir gün geç sayılmaz. Her personelimizin ayda en az bir kitap bitirmesini, zaman zaman da okuduğunuz kaynakları kendi aranızda tartışmanız bizim için önemlidir. Biz OKÜ’yüz, Biz OKU’ruz”dedi.

Rektör Prof. Dr. Murat Türk’ten sonra ‘’Bilgi Kaynaklarına Erişim’’ Oryantasyon Eğitiminde Üniversite  Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Necati Gök Öğrenci Yaşam Merkezi hakkında bilgilerin yanı sıra kütüphanenin nasıl kullanılması gerekliliği ile ilgili bilgiler aktardı.

‘’Bilgi Kaynaklarına Erişim’’ Oryantasyon Eğitimi konuşmaların ardından Öğrenci Yaşam Merkezi’nin gezilmesi ile devam edildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar