25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5827
EURO34.9688
ALTIN2424.2

OKÜ Rektörü’nden Anlamlı Kahvaltı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
OKÜ Rektörü’nden Anlamlı Kahvaltı
Abone ol
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Büyükalaca, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensuplarına kahvaltı vererek, günlerini kutladı.

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Büyükalaca, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensuplarına kahvaltı vererek, günlerini kutladı.

OKÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Büyükalaca, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Karacaoğlan Yerleşkesi’nde bulunan Camlı Köşk’te Osmaniyeli gazeteciler ile kahvaltıda bir araya geldi.


  OKÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Büyükalaca


OKÜ Rektör Yardımcılarının ve çok sayıda gazetecinin bulunduğu kahvaltıda bir konuşma gerçekleştiren OKÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Büyükalaca, “Üniversitemizin şehir ile bütünleşmesi noktasında önemli bir görevi ifa ediyorsunuz. Bizim toplumla kaynaşmamızda önemli rol üstlendiniz. Bu noktada da sizlere teşekkür ediyorum. Üniversite olarak her zaman yanınızda olduğunuzu bilmenizi isterim” şeklinde konuştu.

Üniversitedeki gelişmelerle de ilgili bilgiler aktaran OKÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Büyükalaca, “Üniversitemizde ileriye dönük olarak yapılan yatırımların en önemlisinin üniversite bünyesine kattığımız akademisyenlerimizin yüksek lisans ve doktoralarını tamamladıktan sonra Üniversitemize dönmesidir. Bu, Üniversitemizde akademik canlanmayı sağlayacaktır. Şu anda hali hazırda açılmış olan ama öğrenci alamadığımız bölümlerimize de öğrenci almaya başlamış olacağız. İlahiyat ve Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesinde şu anda öğrencimiz bulunmamakta. Bunun dışında bu yıl ilk defa Kadirli Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu öğrencilerini aldı. Bu sayede Osmaniye’nin en büyük ilçesi olan Kadirli’de de Meslek Yüksekokulu dışında 4 yıllık eğitim öğretim veren birimimiz faaliyete geçmiş oldu” dedi.

Rektör Büyükalaca, “Öğrenci Yaşam Merkezi olarak adlandırdığımız bölgedeki ve hatta Türkiye’deki sayılı büyüklükteki kütüphanelerden biri olması hedeflenen binamızı bir iki ay içerisinde açacağız. Bu binamızda sadece kitaplar değil öğrencilerin 24 saat ders çalışabilecekleri açık mekânlar düşünüldü. Öğrencilerimizi okumaya teşvik etmek için rahat çalışma köşeleri düşünüyoruz. Günümüzde yazılı metinlerden ziyade dijital ortama geçiş yaşanıyor. Öğrencilerimizin elektronik ortamdaki eserlerden rahatça yararlanabilmeleri için kütüphanemizin içerisinde ödünç bilgisayar ve tablet alabilecekleri bir çalışma sistemini de burada kurmayı düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi’nde planlanan gelecek döneme ait projelerden de söz eden Prof. Dr. Orhan Büyükalaca, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde zor şartlar altında ancak dürüstlük ilkelerinden ödün vermeden bu görevi yerine getiren Gazetecileri bir kez daha kutlayarak, “Osmaniye Basını bizim sesimiz oldu ve olmaya devam ediyor. Hepinize görevlerinizde başarılar diliyorum” dedi.

OKÜ Rektörü Prof. Dr. Büyükalaca’nın anlamlı kahvaltısı ve konuşmalarından dolayı basın mensupları teşekkür ettiler.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar