16 Nisan, 2024, Salı
DOLAR32.5182
EURO34.6124
ALTIN2505.0

OKÜ Rektörü Türk’e ziyaretler sürüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
OKÜ Rektörü Türk’e ziyaretler sürüyor
Abone ol
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Rektörlüğüne atanarak göreve başlayan Prof. Dr. Murat Türk’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Rektörlüğüne atanarak göreve başlayan Prof. Dr. Murat Türk’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Osmaniye Milli Eğitim Maarif Müfettişleri ile Valilik İdari Hizmetler Şube Müdüresi Rektör Türk’e ziyarette bulundu.

Osmaniye Milli Eğitim Maarif Müfettişleri Hasan Özkan, Hasan Ali Türktan ve Zuhal ince ile birlikte Valilik İdari Hizmetler Şube Müdiresi Melehat Çelik Üniversitemiz Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Murat Türk'e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Rektörlük makamında ağırladığı konuklarına ziyaretten dolayı teşekkürlerini ifade eden OKÜ Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, eğitimin son derece önemli olduğunu belirterek öğrencilerimizin ve kişilerin kariyer basamağının oluşmasında önüne çıkan her engeli, mücadele ve iyi değerlendirme sonucunda fırsata dönüştürülebileceği vurgusunda bulundu.

EĞİTİM BİR-SEN’DEN ZİYARET

Eğitim-Bir-Sen (Eğitimciler Birliği Sendikası) Osmaniye Şube Başkanı Mahmut Kahraman ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Eğitim-Bir-Sen temsilcisi Ahmet Loğoğlu Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Rektörü Prof. Dr. Murat Türk'ü makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Eğitim-Bir-Sen olarak Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi'ni önemsediklerini belirten Eğitim-Bir-Sen (Eğitimciler Birliği Sendikası) Osmaniye Şube Başkanı Mahmut Kahraman, “OKÜ'nün eğitim alanındaki önemini çok iyi biliyoruz. Şehrimiz için de çok önemli olan OKÜ'ye atanan rektörümüze görevinde başarılar diliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Kurumsal kimlik çerçevesinde çalışmalarını sürdüreceğini ifade eden OKÜ Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, ziyaretten dolayı memnuniyetini iletti.

Eğitim Bir Sen Osmaniye Şubesi Başkanı ziyaretin sonunda Memur-Sen'in Kurucu Genel Başkanı Akif İnan'ın kitaplarının bulunduğu külliyatı Rektörümüz Prof. Dr. Murat Türk'e takdim etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar