28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3313
EURO35.0803
ALTIN2298.7

OKÜ Öğrencileri, Köy okuluna destek verdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
OKÜ Öğrencileri, Köy okuluna destek verdi
Abone ol
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Why not kulübü öğrencileri Merkez Dereobası Köyü İlkokulu öğrencileri ile etkinlik düzenleyip, destek verdi.
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Why not kulübü öğrencileri Merkez Dereobası Köyü İlkokulu öğrencileri ile etkinlik düzenleyip, destek verdi.

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi öğrenci kulüplerinden Why Not Kulübü “Paylaşmak Güzeldir, Eğitime Tam Destek. Hayallerini Takip Et’’ sloganı ile düzenledikleri etkinlikle Dereobası İlkokulu öğrencileri ile bir araya geldi.



Why Not Kulübü tarafından hazırlanan etkinlikte çocuklara birbirinden farklı oyunlar oynatılarak eğlenceli bir gün geçirmeleri sağladı.

Oyunlar ile doyasıya eğlenen çocuklara etkinlik sonunda Osmaniye Belediyesi tarafından hazırlanan kırtasiye malzemelerinin olduğu hediyeler verilirken, başta OKÜ Yabancı Diller Yüksekokulu (YADYO) Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ceyhun Yükselir olmak üzere Dereobası İlkokulu Müdür Vekili Zekeriya Ergenekon ile Why Not Kulübü Başkanı ve üyeleri de etkinliğe katıldı.

OKÜ Why Not Kulübü Başkanı Yönetim Bilişim Sistemleri (YBS) 3.sınıf öğrencisi Faruk Özdemir, “Çeşitli sosyal faaliyetleri öğrenci kardeşlerimizle birilikte gerçekleştirdik. Bu imkânı tanıyan Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi başta olmak üzere, Osmaniye Belediyesi’ne, Dereobası İlkokulu Müdür Vekili Zekeriya Ergenekon’a ve değerli öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz” dedi.



Dereobası İlkokulu Müdür Vekili Zekeriya Ergenekon ise etkinliği düzenleyen Why Not Kulübü öğrencilerine, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu’na ve  Osmaniye Belediyesi’ne teşekkür etti.

Etkinlikte son olarak söz alan Why Not Kulübü akademik danışmanlığını yapan OKÜ Yabancı Diller Yüksekokulu (YADYO) Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ceyhun Yükselir ise kulübün etkinliklerinin devam edeceğini ifade ederek, kulüp öğrencilerine teşekkür etti.




  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar