19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.3407
EURO35.0951
ALTIN2239.8

OKÜ ödüllü satranç turnuvası

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
OKÜ ödüllü satranç turnuvası
Abone ol
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ)  kulüplerinden Tarih Topluluğu ile Bilim ve Akıl Oyunları Kulübü’nün ortaklaşa organize ettiği OKÜ Ödüllü Satranç Turnuvası Ödül Töreni Üniversitemiz Rektörlük Büyük Salonda yapıldı.

OsmaniyeKorkut Ata Üniversitesi (OKÜ)  kulüplerinden Tarih Topluluğu ile Bilim ve Akıl Oyunları Kulübü’nün ortaklaşa organize ettiği OKÜ Ödüllü Satranç Turnuvası Ödül Töreni Üniversitemiz Rektörlük Büyük Salonda yapıldı.

11-12 Aralık 2017 tarihlerinde OKÜ Karacaoğlan Yerleşkesi Merkez Kantini’nde düzenlenen OKÜ Ödüllü Satranç Turnuvası’na 56 sporcu kayıt yaptırırken 32 sporcu aktif olarak turnuvaya katıldı.

İsviçre 7 tur sistemi ile oynanan ve kıyasıya maçlara sahne olan turnuva sonunda Elektrik-Elektronik Mühendisliği öğrencisi Onur Yavuzeş birinciliği elde ederken, İlahiyat bölümünden Ahmet Emin Asarkaya ikinci, Tarih bölümünden Cüneyt Ergüleç üçüncü ve İşletme bölümü öğrencisi Osman Uysal dördüncü oldu.

Dereceye giren sporcular ödüllendirilirken tüm sporculara katılım belgeleri verildi. 



Ayrıca Bayan Sporcular kategorisinde birinciliği elde eden Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi öğrencisi Semah Abdulsalam’a ve ikinci olan Tarih Bölümü öğrencisi Rabia Zafer’e madalya takdim edildi.

Ödül töreninde bir konuşma yapan Bilim ve Akıl Oyunları Kulübü Danışmanı Arş.Gör. Aykut Emniyet; “Turnuva boyunca centilmence mücadele eden tüm sporcularımızı tebrik ediyoruz. Sizlerle tanıştığımız için mutluyuz. Bu turnuva ile yakın gelecekte OKÜ Spor Kulübü bünyesinde kurulacak Satranç Takımı’mızın temellerini attık.

Amacımız üniversiteler arası turnuvalarda dereceler elde etmek, ayrıca il geneli ve Türkiye geneli turnuvalarda okulumuzu ve Osmaniye’yi layıkıyla temsil etmektir.

Turnuvanın organize edilmesinde maddi ve manevi desteğini esirgemeyen üniversite yönetimimize, sponsorumuza, Osmaniye İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü’ne, Türkiye Satranç Federasyonu İl Temsilciliği’ne, Federasyon Temsilcisi sayın Ünal Karaçalıoğlu’na, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’mıza, öğrenci kulüplerimizin fedakar başkanları ve üyelerine çok teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Tören OKÜ Tarih Topluluğu danışmanı Arş.Gör. Şaban Yalgın tarafından turnuvaya sponsorluk yapan Veysel Demirçalı’ya çiçek takdimi, turnuvada başarılı olanlara ödülleri, kupaları, madalyaları ve katılım belgelerini dağıtılmasının ardından fotoğraf çekimi ile sona erdi. 
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar