25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5159
EURO34.9689
ALTIN2434.4

OKÜ, Kuruluşunun 10. yılında

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
OKÜ, Kuruluşunun 10. yılında
Abone ol
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi’nin kuruluşunun 10. yılında tüm ç alışanlara Karaçam tohumlu çevre dostu kalem ve ajanda dağıtıldı.

OsmaniyeKorkut Ata Üniversitesi’nin kuruluşunun 10. yılında tüm ç alışanlara Karaçam tohumlu çevre dostu kalem ve ajanda dağıtıldı.

OKÜ tarafından özel olarak yapılan ve kapak kısmında karaçam tohumları bulunan kalemler, 10. Yıl ajandası ile Üniversitemiz tüm akademik ve idari personeline dağıtıldı. 

OKÜ RektörüProf. Dr. Murat Türk, çalışanlarımızın tohumları toprakla nasıl buluşturması gerektiğini anlatmak için Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde, Genel Sekreter Yardımcısı Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Necati Gök ve Park ve Bahçeler Müdiresi Ayşegül Yalçın ile kamera karşısına geçti.

Burada konuşan Üniversite  Rektörü Prof. Dr. Murat Türk; Amaçlarının akademik ve idari personelin bir ağaç dikmesine vesile olmak olduğu belirtirken Üniversitemizi nasıl tanımlarsınız? diye yapılan her sorgulamada ilk sırada “yeşil yerleşkesi ile şirin bir eğitim yuvası” diye tanımlanan Üniversitemizde biz de geri dönüşülebilir malzeme ve karaçam tohumlu bu kalemle algıyı güçlendirelim istedik. Bu vesileyle çevreye duyarlı işletmecilik felsefesiyle içerisinde üçer adet karaçam tohumu bulunan 1000 adet kalem ve 10. Yıl ajandasını bütün çalışanlarımıza dağıttık, dedi. 

Tamamen çevreci ve yeşil doğaya sahip olan Üniversitede tüm çalışanlarına dağıtılan  3000 adet tohumun toprakla buluşmasını temenni ettiklerini ifade eden OKÜ Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, tohumlar filizlenip fidan haline geldikten sonra farklı şekillerde değerlendireceğiz, ifadesini kullandı. 

Tohumların hangi aşamadan geçtiğini ve nasıl dikilmesi gerektiğini uygulamalı bir şekilde gösteren OKÜ Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, ilk tohumları Genel Sekreter Yardımcısı Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Necati Gök ve Park ve Bahçeler Müdiresi Ayşegül Yalçın ile toprakla buluşturdu.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar