19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.3379
EURO35.2197
ALTIN2247.4

OKÜ Kitap Kulübünden OŞYAD’a ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
OKÜ Kitap Kulübünden OŞYAD’a ziyaret
Abone ol
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Manaputu Kitap Kulübü, Osmaniye Ozanlar Şairler ve Yazarlar Derneği’ne teşekkür ziyaretinde bulundu.

OsmaniyeKorkut Ata Üniversitesi Manaputu Kitap Kulübü, Osmaniye Ozanlar Şairler ve Yazarlar Derneği’ne teşekkür ziyaretinde bulundu.

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Manaputu Kitap Kulübü Başkan ve üyeleri Osmaniye Ozanlar Şairler ve Yazarlar Derneği’ne ziyaret gerçekleştirerek, derneğin kitaplara ve okumaya verdiği önemden dolayı çiçek takdim ederek, çalışmalarını kutladı.

OKÜ, Manaputu Kitap kulübü Başkanı Sinan Can, Yönetim kurulundan İpek Maçin ile Murat Menteş OŞYAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bardak’ı ziyaret etti.

Ziyaret sırasında, OŞYAD’ın kültür ve sanata verdiği önemden dolayı Başkan Mustafa Bardak’a çiçek takdim edildi.

Kitap Kubülü Başkanı Sinan Can ziyaret sırasında yaptığı konuşmasında; “Bizler OKÜ Manaputu Kitap Kulübü olarak, insanlarımızın okumalarını, araştırmalarını ve olayları sorgulamalarını istiyoruz. Üniversite ile halkımız arasındaki ilişkilerin sıcak tutulmasını istiyoruz.

OŞYAD’ın Osmaniye’deki etkinliklerini önemsiyor ve tüm üyelerini kutluyoruz. Kentin kültür ve sanatına önem veren OŞYAD’ın, unutulmaya yüz tutan çocuk oyunlarını “Osmaniye’nin dünkü çocukları” ekibi ile gündeme taşımış olması, şiir ve türkü etkinlikleri, üyelerin kitap basılmasında katkıda bulunması, Öğretmenler gününde halkın okuması sağlamak amacı ile “80.nci ilde 80 dakikada 80 kitap bedava” etkinliği, aralıksız olarak 20 yıldır gerçekleştirilen “Ekmek ödüllü şiir yarışması” ve diğer etkinliklerinden dolayı kutluyor başarılarının devamını diliyoruz. Üniversitemizin Kitap kulübü üyeleri olarak bu etkinlikleri destekliyoruz”diye konuştu.

OŞYAD Başkanı Mustafa Bardak Okü Kitap kulübü üyelerinin ziyaretinden memnun olduğunu belirterek, Üniversite gençliği ile her zaman birlikte olmayı, kent halkı ile bütünleşmesi için katkıda bulunmayı ev sahipliği yapmayı önemsediklerini vurgulayarak, teşekkür etti.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar