29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3793
EURO34.9879
ALTIN2325.9

OKÜ, İŞKUR etkinliğine ev sahipliği yaptı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
OKÜ, İŞKUR etkinliğine ev sahipliği yaptı
Abone ol
Osmaniye İŞKUR İl Müdürlüğü’nün “3. İnsan kaynakları ve kariyer Günü” etkinliği Korkut Ata Üniversitesi’nde gerçekleşti.
Osmaniye İŞKUR İl Müdürlüğü’nün “3. İnsan kaynakları ve kariyer Günü” etkinliği Korkut Ata Üniversitesi’nde gerçekleşti.

Osmaniye Valiliği’nin Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi, İŞKUR İl Müdürlüğü ve Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi işbirliği ile liselerin son sınıf öğrencilerinin yanı sıra ön lisans ve lisans mezunu öğrenciler ile iş arayan adaylar için düzenlediği 3. İnsan Kaynakları ve Kariyer Günleri OKÜ ev sahipliğinde OKÜ Amfisi’nde yapıldı.

Osmaniye’nin 40 özel firmasının hizmet sponsoru olarak yer aldığı 3. İnsan Kaynakları ve Kariyer Günleri’nin açılış konuşmasını İŞKUR İl Müdür Vekili Hacı Karakoyunlu gerçekleştirdi.

İŞKUR’un, işsizin ekmek kapısı, işverenin işçi temini noktasındaki adresi olduğunu ifade ederek sözlerine başlayan Hacı Karakoyunlu,  “2 gün sürecek olan etkinlik kapsamında işin uzmanı yetkin isimler sayesinde öğrencilerimizin kariyerlerine yön vereceğini ve kariyer basamaklarını daha da hızlı çıkacakları düşüncesindeyim. Bu etkinliğin içerisinde yer alan ve salonlarını bize açan Akademisyenlerinin katkılarından dolayı üniversite yönetimine şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum” dedi.

Açılış konuşmasının ardından “Değişim Çağında Geleceği Yakalamak” konulu sunumu ODTÜ Teknokent Genel Müdür Yardımcısı Ufuk Batum, “Kişiler ve Firmalar İçin Strateji” başlıklı sunumu THY Gelir Yönetim Müdürü Selçuk Baran, İşbaşı Eğitim programları hakkında sunumu İş ve Meslek Danışmanı Murat Işık yaparken ilk günün son sunumunu OKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Türk yaptı.

İlk gün sunumlarının ardından Osmaniye’ye gelen Anadolujet Gelir Yönetim Müdürü Batuhan Panavur ile sunumlarını yapan ODTÜ Teknokent Genel Müdür Yardımcısı Ufuk Batum, THY Gelir Yönetim Müdürü Selçuk Baran, OKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Türk’e çiçek takdimini ve hizmet sponsoru olarak etkinlikte yer alan Öztrans, Tosçelik, Beyteks ve Korupark firmalarına teşekkür belgelerini İŞKUR İl Müdür Vekili Hacı Karakoyunlu takdim etti.

OKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Türk, İŞKUR İl Müdür Vekili Hacı Karakoyunlu ile etkinliğe katılan ve bilgiler aktaran isimlerin yanı sıra öğrenciler de ilk günün sonunda Öğrenci Yaşam Merkezi içerisinde açılan stantları da gezerek yetkililerden mesleklerin çalışma şartları, avantaj ve dezavantajları hakkında bilgiler aldı.

İnsan Kaynakları ve Kariyer Günleri etkinliğinin ikinci gününde yine açılış konuşmasını İŞKUR İl Müdür Vekili Hacı Karakoyunlu gerçekleştirirken “Başarı Tesadüf Müdür?” başlıklı sunumu OKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Türk, diğer sunumları ise Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Araştırma Görevlisi Gökhan Altay, İİBF Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ali Bora, Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümünden Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Rabia Çırpan ve OKÜ Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi’nden Araştırma Görevlisi Aslıhan Yılmaz yaptı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar