25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5138
EURO35.0224
ALTIN2432.4

OKÜ Bahar Şenlikleri iptal edildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
OKÜ Bahar Şenlikleri iptal edildi
Abone ol
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi tarafından her yıl kutlanmakta olan Bahar Şenlikleri, son dönemde artan terör olayları ve 'Şehitler saygı' adına iptal edildiği duyuruldu.
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi tarafından her yıl kutlanmakta olan Bahar Şenlikleri, son dönemde artan terör olayları ve 'Şehitler saygı' adına iptal edildiği duyuruldu.

Rektörlükten yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi: "Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi olarak kurulduğumuz yıldan bu yana, üniversitemize ve Osmaniye’mize yakışır etkinliklerle, bilimsel olduğu kadar sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif anlamda sesimizi pek çok farklı kesime duyurabildik.

Her yıl geleneksel olarak yapılan etkinlikler içinde yer alan ve şehrimizle birlikte gerçekleştirdiğimiz Korkut Ata Kültür ve Spor Şenliği de bu anlamda önemli bir etkinlik olarak 7 yıl boyunca Karacaoğlan Yerleşkemiz’de kutlanmıştır. Ancak, son günlerde ülkemizi yasa boğan acı olaylara tepkimizin, vatan sevdasını canları pahasına yaşatan aziz şehitlerimize, onların kederli ailelerine, milli ve manevi değerlerimize saygımızın gereği olarak bu yıl büyük bir coşku ve eğlence ortamında süren Korkut Ata Kültür ve Spor Şenliği’ni gerçekleştirmeme kararını,Üniversite Yönetimi olarak almış bulunuyoruz.

Korkut Ata Kültür ve Spor Şenliği kapsamında yapılan spor müsabakalarımız ise öğrencilerimizin ve akademik, idari personelimizin katılımı ile gerçekleştirilmeye devam edecektir. Her daim, türlü alçak emellere hedef olan ülkemizin, değerleri uğruna yaşayan bir milletin evlatları olarak yarınlarımızın teminatı gençlerimiz sayesinde, sahip olduğumuz gücü daha da ilerilere taşıyacağına olan inancımızın tam olduğunu belirtmek istiyoruz.

Bu vesileyle bir kez daha, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi olarak, şehitlerimizin aziz hatıraları önünde saygıyla eğilirken, korkakça ve haince gerçekleştirilen saldırılarda hayatını kaybeden vatandaşlarımızı rahmetle anıyor ve kederli ailelerine sabır diliyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar