28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3348
EURO35.0921
ALTIN2308.8

Öksüz: Açılım sürecinde PKK'ya göz yumdular

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şube Başkanı Durmuş Öksüz, açılım sürecini her zaman eleştirdiklerini belirterek, "Bu süreçte PKK'ya göz yumdular.
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şube Başkanı Durmuş Öksüz, açılım sürecini her zaman eleştirdiklerini belirterek, "Bu süreçte PKK'ya göz yumdular.

Bu açılım sürecinin altında başka filmler dönüyor demiştik her zaman" dedi.



İldeki şehit ve gazi sayısı ile ilgili bilgiler veren Öksüz, "Son dört günde Osmaniye'den üç tane şehit verdik ve bir tanede yaralı askerimiz var tedavisi devam etmekte.

Osmaniye'de şehit sayımız son 217, gazimiz ise 110'a ulaştı. Nüfus oranına göre en çok şehit veren iller arasındayız. Maalesef ateş düştüğü yeri yakıyor. Aziz şehitlerimize Allahtan rahmet, kederli ailelerine sabırlar diliyorum" dedi.

Açılım sürecini de eleştiren Başkan Öksüz, "Açılım açılım dediler sonu boş çıktı. Bunun karşısında olduğumuzu daha önceleri de bir çok kez beyan etmiş, bu açılım sürecinin altında başka filmler dönüyor demiştik ve şuanda da dediğimiz noktaya geldik. Her gün şehit her gün şehit haberleriyle yıkılıyoruz. Buna biran önce dur denmesi gerekiyor." dedi.

Açılım sürecini silahlar sussun diye başlattıklarını kaydeden Öksüz, "Bu süreçte PKK'ya göz yumdular. PKK'yı kandilde veya başka yerde aramaya gerek yok, şuanda PKK mecliste görev yapıyor, önce mecliste temizlenmesi gerekiyor.

PKK'yı çökertmek için o milletvekillerini, bizim verdiğimiz vergilerle maaş almaktalar ve PKK'nın öncülüğünü yapıyorlar. Meclis temizlediği zaman PKK biter. Şunda PKK dağlarda değil şehirlere indi. Çok büyü tavizler verildi bu açılım sürecinde. 3,5 yıldır analar ağlamasın dediler ve şunda analar ne yazık ki yine ağlıyor.Açılım sürecinde de PKK dağdan inip şehirlere yerleşmiş durum" dedi. 

Şuanda Türk Silahlı Kuvvetlerinde görev yapan Osmaniyeli subay, astsubay ve uzman çavuş'un çok sayıda bulunmakta olduğunu ifade eden Öksüz, "Her ilde Osmaniyeli subay, astsubay, uzman çavuşumuz görev yapmaktadır.

Osmaniyeliler vatanını milletini seven insanlar. Aziz şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyor, geride kalanlarına sabırlar diliyorum." dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar