19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5949
EURO34.8273
ALTIN2511.1

Öğrencilerden Öğretmenlere Anlamlı Hediye

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Öğrencilerden Öğretmenlere Anlamlı Hediye
Abone ol
Çukurova Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde 24 Kasım öğretmenler günü dolayısıyla anlamlı bir program düzenlendi.

Çukurova Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde 24 Kasımöğretmenler günü dolayısıyla anlamlı bir program düzenlendi.

Öğrenciler tarafından hazırlanan ve büyük beğeni toplayan programa İl Milli Eğitim MüdürüRamazan Çelik’te katıldı.

Çukurova Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Havva Polat yaptığı açıklamada; Kıymetli vefakâr çalışkan öğretmenlerim ve buradaki varlığımızın sebebi güzel öğrencilerim 5. Eğitim yılına giren okulumuzun güçlü, enerjik ve çalışkan bir kadrosu var. 

Çevremize ve doğaya saygıyı öğretmeyi birinci hedefimiz arasına aldık son üç yılda Osmaniye ilinde atık pil toplamada üst üste il birincisi olduk. Okulumuzun bahçesinin güllerini, sarmaşıklarını öğrencilerimiz dikti, kendi sebzelerini yetiştirmeyi öğrendiler dedi.

Havva Polat; okul aile birliğimizle öğretmenler gününde fedakârca çalışan kıymetli öğretmenlerimizin gönüllerini almak için küçük bir hediye istedik kalem gibi, ajanda gibi kararsız kaldık, kutlama komisyonunda ki öğretmenlerimizden Hanife Coşkun, her öğretmenlerimiz için bir fidan dikelim toprağa deyince aradığımızı bulmuştuk.

Kıyametin kopacağını bilseniz elinizde ki fidanı dikiniz Hadis-i Şerifinden yola çıkarak, her derste binlerce tohumu, genç dimağlara saçan öğretmenlerimize en anlamlı hediye olacağını düşündük.

Tema vakfına her öğretmenimiz adına bir fidan bağışladık.

Kırklareli Lüleburgaz ormanında 44 fidan sizin için dikildi. Geleceğin inşasında en büyük rolü üstlenen siz değerli meslektaşlarımın gününü tebrik ediyorum dedi.  

Osmaniye il milli eğitim müdürü Ramazan Çelik,  Çukurova Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde düzenlenen programın sonunda tüm öğretmenlere fidan sertifikalarını takdim etti.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar