23 Nisan, 2024, Salı
DOLAR32.5387
EURO34.9085
ALTIN2434.5

OGC’ye Harp-İş Sendikası’ndan ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
OGC’ye Harp-İş Sendikası’ndan ziyaret
Abone ol
Türk Harp-İş Sendikası Adana Şube Başkanı, Genel sekreteri ve Osmaniye temsilcisi, Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyarette bulundu.

Türk Harp-İşSendikasıAdanaŞube Başkanı, Genel sekreteri ve Osmaniye temsilcisi, OsmaniyeGazeteciler Cemiyeti’ne ziyarette bulundu.

Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti (OGC), Gökhan Erkmen toplantı salonunda gerçekleşen ziyarete; Türk Harp İş Sendikası Adana Şube Başkanı Erdal Akalın, Genel Sekreter Nuri Akçı ile Osmaniye temsilcisi Ali Rıza Kapuş katıldı.

OGC Başkanı İsrafil Avcı, sendika yetkililerin ziyaretinden memnun olduklarını belirterek; “ Cemiyet binamızı ziyaret ederek meslektaşlarımızla tanışma ve çalışmalarınız hakkında bilgilendirme yapmanız bizleri mutlu kılacaktır. Kamuoyu ile sizlerin çalışmalarını paylaşmak, mesleğimiz gereği bilgilendirmek bizlerin öncelikli görevidir. Sizlere hoş geldiniz diyor, çalışmalarınızda başarılar diliyoruz”dedi.

Sendikanın çalışmaları ve Osmaniye ziyareti ile ilgili bilgi veren, Türk Harp-İş Sendikası Adana şube başkanı Erdal Akalın; “Öncelikle Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etmekten ve bizleri dinlemek adına bizleri kabul etmenizden dolayı teşekkür ediyoruz. Savunma Sanayide örgütlü bir sendikayız.

Milli Savunma Bakanlığı’na bağlı olarak çalışanlardan oluşan üyelerimiz bulunmaktadır. Türkiye genelinde 24 bin üyemiz bulunmaktadır. Adana şubesi olarak; Osmaniye, Gaziantep, Kahramanmaraş, Hatay ve Mersin illeri de bize bağlı bulunmaktadır.  Adana şubesi olarak 1600 üyeye sahip sendikayız.

Şube Başkanlığı olarak; çevre il ve ilçelerde savunma sanayide işçi anlamında üyelerimizin sorunlarına yardımcı olma ve  çözümlemenin peşindeyiz. Bu bölgede; Adana İncirlik hava üssü ile İskenderun ilçesinde yoğun üye sahibine sahibiz.

Osmaniye’deki üye sayımız ise personel anlamında az olmasından dolayı belli sayıda bulunmaktadır.

MSB yeni personel alımları yapmaya hazırlanıyor.

Bu yeni personeller arasında Osmaniye iline kaç kişi düşer bilemeyiz ama, sendika olarak işçinin olduğu her yerde olduğumuzun bilinmesini isteriz” diye konuştu. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar